VIDEO | Cristina Țopescu, cel mai sfâșietor „Adio!”. Mama regretatei jurnaliste, sfâșiată de durere

Sufletul Cristinei Țopescu a fost ca o operă de artă, spun cei care au cunoscut-o și care au trecut pe la căpătâiul ei să-și ia rămas bun. Răvășită de durere, mama regretatei jurnaliste a pășit cu greu în capelă. A avut puterea să spună că va îndeplini ultima dorință a fiicei sale și va incinera trupul fără viață. Au venit să aprindă o lumânare nu doar prieteni și cunoscuți, ci și oameni simpli, cărora Cristina le-a întins o mână de ajutor atunci când au fost la greu.

D.S., miercuri 15 ianuarie 2020 , 19:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E cutremurătoare imaginea mamei îndurerate - forțată de crudul destin să fie martoră la moartea fulgerătoare a fiicei. Cu un cățel de jucărie în mâini și cu sufletul rupt în bucăți, biata femeie a plecat împietrită de la capela cimitirului Bellu. Cu ultimele puteri a venit să-și ia rămas bun.

În ultimele clipe pe acest pământ, lângă Cristina Țopescu stau și fratele ei vitreg și mama acestuia. Cu toții sunt răvășiți.

Au ținut să-i aprindă o lumânare la căpătâi apropiați, prieteni mai vechi sau oameni simpli - care au privit-o cu admirație și au prețuit-o, fiecare în felul lui.

Citeste si: Grăsimea în jurul inimii, problema medicală care ar fi ucis-o pe Cristina Țopescu? Ce trebuie să știi despre această afecțiune

Cristina Țopescu, cel mai sfâșietor „Adio!”

Nu au uitat-o nici foștii colegi de liceu. Soarta i-a despărțit, dar mereu și-au amintit cu drag unii de alții. Însă niciodată nu ar fi vrut să se regăsească în astfe de momente sfâșietoare.

Nu era singură, spune Monica Pop, cea care i-a fost aproape în ultimii ani de viață. Doar că era fire mai dificilă Cristina Țopescu. Și toți prietenii știau asta.

Suflet de aur se ascundea în spatele imaginii impunătoare de vedetă. O spune și o femeie pentru care Cristina Țopescu e neprețuită.

Citeste si: Mama Cristinei Țopescu a dezvăluit ce se va întâmpla cu cenușa fiicei sale după incinerare! Emoționant, ce a ținut bătrâna tot timpul în mână VIDEO

Astăzi a fost oficiată o slujbă scurtă doar cu membrii familiei. Mâine - aproape de orele prânzului - trupul fără viață al regretatei jurnaliste va fi incinerat la Crematoriul Vitan Bârzești. Urna cu cenușă va fi depusă apoi într-un cavou din cimitirul Bellu, lângă mormântul tatălui său!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si