Furtul perfect

Femeia este Priscila Lara Guevara, Miss Earth State of Mexico în 2016, 29 de ani, și alături de iubitul ei român, Constantin Gabriel Dumitru, au dat lovitura vieții lor. Femeia s-a cazat la Hotel Atrio, cu un document elvețian fals. Cei doi au luat cine la restaurantul hotelului și ambii au vizitat crama restaurantului, invitați de personal.

Citeste si: Un concurent din "Casa Iubirii" vrea să-și facă operație estetică de 4.000 euro

Cei doi au urcat mai târziu în cameră și, după ceva timp, bărbatul a părăsit camera pentru a merge în pivniță. După ce a intrat cu o cheie principală, furată anterior, câteva clipe mai târziu a ieșit cu trei rucsacuri mari, unde avea introduse toate sticlele. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Furtul a fost descoperit în dimineața următoare, confirmându-se că presupușii autori au părăsit hotelul în jurul orei 5:30 dimineața.

Citeste si: Caniculă şi disconfort termic ridicat în cea mai mare parte a ţării

Valoarea sticlelor furate se ridică la 1.648.500 de euro, una dintre ele fiind un exemplar unic în lume evaluat la 310.000 de euro. Cei arestați au fost localizați în Croația, la punctul de frontieră Karasovi Sutorina, venind din Muntenegru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si