Pe fetele de la trupa Bambi, pandemia le-a prins în plină dezvoltare a unei afaceri. Au deschis mai multe magazine și vor sa cucerească nu numai Romania ci si strainatatea.

„Noi avem deja două magazine deschise unul în Viena și unul în Bruxeles. Magazinul 28 s-a deschis de curând și mai avem deschideri de magazine”, spun fetele de la Bambi.

Denisa și Raluca de la Bambi, parfumerie de succes în Europa

Inceputul nu a fost deloc usor. Cu multe zile nedormite si dupa studii intense privind preferințele femeilor.

„Ca preferințe vorbim despre produse de skin care, majoritatea europencelor prefera tenul luminous și foarte curat, lucru care comparativ cu România a început să se dezvolte și la noi”, spun fetele de la Bambi.

Raluca a aflat astfel ca romancele se pozitioneaza la polul opus fata de celelalte europence in ceea ce priveste parfumurile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Preferăm să puțim, să mirosim foarte puternic și folosim parfumuri cu esențe de ud, care să lase un văl după noi, în schimb cele din Austria, din Franța prefer estentele acelea cu pudra”, crede Raluca Tănase.

Până acum 3 ani Raluca și Denisa erau preocupate de concertele lor, acum se intereseaza de spații pentru noile lor magazine. Cea care a crezut cu tărie în visul de a cuceri piața cosmeticelor din România, a fost Denisa.

Fetele de la Bambi au acum altă afacere în afară de muzică

A început de la un singur angajat iar acum are zeci. În afacerea de familie pionii principali sunt Raluca, Denisa si iubitul ei, Mircea Branzei.

„Uite că bussinesul asta a crescut datorită insistentei ei pentru că a crezut că va reușit. Suntem noi trei cam peste tot, eu încă învăț, pentru mine a fost un domeniu extrem de nou”, povestește Raluca.

Muzică a fost pentru fetele de la Bambi prioritatera timp de 21 de ani, acum ea devine mai mult o pasiune. Magazinele lor se inmultesc. Ba chiar pot sa isi vanda franciza.

Fetele de la Bambi au ambitii mari. Vor ca sa isi extinda afacerea cu parfumuri si produse de ingrijire cosmetica si pe partea de make up si vor sa devina un nume international in domeniu.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si