VIDEO| Deputați fără măști, circ cu poliția. Scene incredibile la un fast food din Capitală

Legea nu este la fel pentru toată lumea... sau cel puțin asta au vrut să arate doi deputați PSD care au mers la un fast food din Capitală, fără mască de protecție. Angajații le-au atras atenţia să respecte regulile, moment în care a izbucnit un adevărat circ: parlamentarii i-au înjurat şi pe polițiștii care au ajuns acolo și au încercat să îi intimideze, ba chiar le-au reproșat că ei sunt cei care le plătesc salariile.

Author: R.B. marți 07 iulie 2020 , 19:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acesta este momentul în care cei doi deputați PSD, Ion Irinel Stativă și Adrian Solomon, ajung la fast-foodul din centrul Vechi, în jurul orei 2 dimineață. În imagini se observă cum Adrian Solomon ajunge primul la casierie și intenționează să își pună masca de protecție pe care o ținea în mână, timp în care Ion Stativă poartă discuții cu agentul de pază, care îl atenționează că nu poate intra fără

a respecta această regulă. După doar câteva minute, Stativă se duce val vârtej la colegul de partid şi încearcă să îi smulgă masca de pe față.

Nu trece prea mult timp, iar agentul de pază intră după Ion Stativă, pe care îl scoate din incintă pentru că nu voia să poarte masca, timp în care Adrian Solomon s-a conformat cerinţelor pentru a putea să comande mâncarea. În drum spre ieșire, deputatul se sprijină de bodyguard, dar și de un alt individ care îl însoțea.

Citeste si: VIDEO| Primele imagini de la scandal. Doi deputați PSD, amendați în Centrul Vechi al Capitalei după ce au refuzat să poarte mască

În timp ce agentul de securitate încearcă din nou să se înțeleagă cu social-democratul Stativă, își fac apariția și oamenii legii, chemați în ajutor de bodyguard. În momentul în care primul polițist intră în shaormerie, Adrian Solomon purta masca sub nas, în timp ce Ion Stativă aștepta în ușa localului, dar fără mască. În imagini se vede cum ofițerul i se adresează lui Solomon atrâgându-i atenția asupra faptului că masca nu era purtată corespunzător, moment în care deputatul o așează cum trebuie.

După câteva minute de discuţii contradictorii, deputații au luat foc și au început să își etaleze funcțiile deţinute.

”Eu aveam mască în momentul când s-au bulucit toţi poliţiştii în interior, aveam mască. Până atunci, nu trebuia să port mască, pentru că era goală shaormeria, iar angajaţii erau după nişte paravane de plexiglas”, spune Solomon.

Citeste si: Gabriela Firea a răbufnit! Cere demisia unui lider important. „Se ocupa de campanie electorală murdară”

4 agenți l-au încercuit pe Adrian Solomon, timp în care camaradul său nu a vrut să îl lase la greu, cu o atitudine sfidătoare, mâinile ridicate, Ion Stativă se pune în mijlocul polițiștilor și îi spune colegului să facă același gest.

Deputații le-au spus polițiștilor: ”Nu avem ce vorbi cu voi, aveți doar 3 luni de școală, nu va știți ierarhia, noi va platim salariile, nu sunteti demni de haina pe care o purtați”

”Dacă ai o distanţă de trei metri, poţi să stai şi fără mască. Când a mai stat un cetăţean în shaormerie, mi-am pus masca, pe care o am tot timpul în buzunar. Nu sunt împotriva acestor reguli, din contră”, spune Solomon.

Citeste si: Selly, ironizat în direct de Mircea Badea: „A sunat Jonny Bravo. Și-a cerut freza înapoi!” Replica vloggerului a venit imediat

La un moment dat, pe imagini chiar se observă momentul în care Ion Stativă scoate telefonul mobil- potrivit martorilor, atunci l-ar fi amenințat pe unul dintre polițiști că își va folosi relațiile pentru a-i face rău.

În apărarea celor doi social-democrați sare colegul de partid, Marius Budăi, fost ministru al muncii, care susține că întregul eveniment ar face parte din jocuri politice.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si