VIDEO | Deratizarea ucigașă de la Timișoara era cât pe ce să se repete la Suceava. Doi oameni au ajuns la spital

Demonstrăm că nu am invăţat nimic după tragedia din Timişoara, unde doi copii şi o femeie au murit în urma deratizării! Un caz aproape identic era sa se petreaca la Suceava. Aici doi oameni, soţ şi soţie, au ajuns la spital după ce o firma a facut deratizare in blocul in care locuiesc.

Author: R.B. sâmbătă 07 decembrie 2019 , 18:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deratizarea ucigașă de la Timișoara era cât pe ce să se repete la Suceava. Doi suceveni, în vârstă de 70, respectiv 67 de ani, soț și soție, au ajuns de urgență la spital după ce pe scara unui bloc s-a facut deratizare.

"Cei doi pacienți s-au prezentat la UPU conștienți, cooperanți, prezentând semnele unei expuneri acidentale la o substanță toxică. În urma evaluării si explorărilor care se vor face ăn serviciul urgențe, foarte probabil vor fi externați cu recomandări la domiciliu", spune dr. Anca Brădățan, medic UPU.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din ”Blocul Morții” din Timișoara! ”Nu am stat pe gânduri și mi-am dus copiii la spital, primul am fost acolo! La mine nu a fost prea târziu...”

Reprezentanții firmei care a făcut dezinsecția au prezentat documente și avize pentru control. Mai mult, firma a fost verificată de autorități chiar zilele acestea, nefiind identificate nereguli. Substanța folosită la acțiunea de dezinsecție nu ar fi periculoasă. Cel putin așa susțin reprezentanții firmei.

"Este o substanță frecvent folosită, autorizată sanitar veterinar și este folosită în alimentația publică, chiar în panificație.

Eu, de cînd lucrez, n-am avut probleme sau ceva de genul acesta, nu este o substanță toxică!”, spune dr. Constantin Știrbu, reprezentant firmă dezinsecție.

În urma măsurătorile efectuate de echipajul specializat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava nu s-au găsit valori pozitive la substanțe toxice.

Citeste si: VIDEO| Continuă bâlbâiala autorităţilor în cazul deratizărilor criminale din Timişoara: Locatarii evacuați din nou din blocurile toxice

Pe scara blocului în care s-a produs incidentul sunt 18 apartamente.

La 15 dintre apartamente nu a răspuns nimeni la controlul pompierilor. Doar două uși au fost deschise și proprietarii au spus că nu se simt rău.

Pompierii au ventilat casa scării si chiar au adus un ventilator de mare putere. Echipajele de interventie au rămas în zonă ca sa se asigure că nu apar probleme.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si