VIDEO - Descoperire cutremurătoare - o tânără spânzurată într-un dulap

O descoperire cutremurătoare făcută în Iaşi tulbură opinia publică. O tânără de doar 20 de ani a fost găsită fără suflare într-un dulap din apartamentul ei.

Author: Iulian Ciurea luni 15 martie 2021 , 19:21

Descoperire cutremurătoare - o tânără spânzurată într-un dulap
Descoperire cutremurătoare - o tânără spânzurată într-un dulap
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Laura avea doar 20 de ani şi tot viitorul inainte.

Era o tânără plină de viaţă, cu multe speranţe şi mereu cu zâmbetul pe buze. În mod inexplicabil, însă, fata a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. Tânăra şi-a pus capăt zilelor cu un ştreang, în apartamentul în care locuia cu chirie. Trupul neînsufleţit a fost găsit într-un dulap, de proprietarul locuinţei.

„Fata de treaba, nu va puteti inchipui. Fata fidela, fata cuminte, la locul ei”, spun oamenii.

Medicii care au mers la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru Laura. Inima sa încetase demult să mai bată.

Tânăra spânzurată în dulap nu a lăsat vreun bilet de adio

Potrivit unor surse din anchetă, tânăra nu a lăsat niciun bilet de adio, însă sunt voci care spun că fata avea probleme în dragoste, iar suferinţa ar fi împins-o să se sinucidă.

„I-am cunoscut părinţii, o familie modesta, o familie cuminte, nu inteleg gestul acesteia din urma”, spun oamenii.

„Un astfel de gest poate sa fie si urmarea unei depresii de mai lunga durata si care in final a dus la lipsa de orice speranta sau poate fi si un act foarte spontan a unei situatii la care nu vede nicio solutie care da, poate fi si o cearta cu iubitul”, spun specialiștii.

Deocamdata, singura certitudine este ca Laura a lăsat în urma sa numai durere şi multe semne de întrebare. Vestea morţii tinerei i-a înmărmurit pe toţi cei care au cunoscut-o.

Tânăra care s-a sinucis în dulap, mesaje emoționante pe internet

Pe pagina ei de socializare curg o multime de mesaje emoţionante.

„Dumnezeu să te ţină între îngeri! Frumoasă, deşteaptă, muncitoare..a meritat să pleci? Bieţii părinţi, ce povară au de dus!
Păcat de tinerețea si frumuseţea ta! Numai tu şi Dumnezeu stiţi ce a fost în sufletul tău!”, au scris prietenii pe internet.

Tânăra de 20 de ani era din Suceava, insa lucra într-un club din Iaşi. O ancheta penală pentru ucidere din culpa a fost deschisă de procurori, iar oamenii legii incearca să facă lumină în acest caz. Între timp, pentru părinţi, singura alinare va fi să aprindă o lumânare la cimitir.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si