VIDEO| Desenele care îl trădează pe ”monstrul din Caracal”: Cum le-a reprezentat grafic pe Alexandra și Luiza

Timp de mai multe luni, cel supranumit ,,monstrul din Caracal,, a fost atent supravegheat de psihiatri, criminalişti şi chiar de poliţişti deghizaţi în deţinuţi.

A.M.S., duminică 19 ianuarie 2020 , 19:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anchetatorii i-au analizat fiecare gest şi cuvânt. În dosarul trimis la instanţă se află inclusiv două desene făcute de Gherghe Dincă, la cererea psihiatrilor - care spun multe despre el. Vă avertizez, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

Furia generată de faptele lui Gheorghe Dincă nu s-a stins, ba capătă cote şi mai ridicate, cu fiecare dezvăluire din rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT!

Oamenii legii l-au supravegheat tot timpul, inclusiv în celulă. În arest, unul dintre deţinuţi l-a păcălit spunându-i că scrie o carte. O mişcare pusă la cale de criminalişti.

"Păi, atunci am afla ce este în mintea lui, ce e în sufletul lui. Pentru că şi-ar da importanţă. Ar epata acolo şi ar spune tot!", a afirmat Liviu Chesnoiu.

Citeste si: ADEVĂRUL despre trecutul lui Gheorghe Dincă: ”I-a provocat un ȘOC psihologic”

Pentru a afla ce se ascunde în mintea unui astfel de om, anchetatorii i-au cerut să povestească despre victimele sale şi chiar să le deseneze.

Dincă ar fi suferit un şoc atunci când i s-a cerut asta. Nu le-a folosit numele celor două victime - Alexandra si Luiza, ci... s-a referit la ele drept "Prima" şi "A doua".

Le-a desenat pe fete fără urechi, iar... Fiecare detaliu a fost atent analizat de specialişti.

"Capul, desenat relativ proporţional cu trunchiul sugerează ideea că inculpatul şi-a perceput victima mai mică de vârstă, mai versatilă. Personajului îi lipsesc urechile, ceea ce poate sugera indiferenţă la acţiunile victimei”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Citeste si: Gheorghe Dincă a depus plângere! Este halucinant pe cine acuză "monstrul din Caracal"

Prin aceleaşi desene, Dincă le-a mai transmis anchetatorilor că este lipsit de sentimente, emoţii.... că este dezumanizat!

Deşi a fost trimis în judecată pentru doua crime, familia Luizei speră încă într-o minune. La fiecare ieşire publică, oamenii le-au cerut autorităţilor să facă lumină în acest caz.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre soția lui Dincă! ”Mătura prin curte cu anchetatorii de față! A ascuns probe, e vinovată!” Avocații Luizei Melencu arată amenințător spre femeie

Gheorghe Dincă a fost mutat la Slatina, une aşteaptă judecarea cazului său.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si