VIDEO | Dispărut de cinci zile, după o ceartă cu iubita. Ultimul mesaj al tânărului

O ceartă cu iubita l-a făcut să plece de acasă în toiul nopţii. De 5 zile, băiatul este căutat de familie şi poliţie. Sunt puse cap la cap toate informaţiile şi sunt căutate imagini cu maşina tânărului. Poliţia spune că autoturismul nu a fost implicat în niciun accident, însă Dorin este de negăsit.

Author: D.S. marți 26 noiembrie 2019 , 20:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dorin Marcu, în vârstă de 22 ani, a fost văzut ultima dată de fratele iubitei sale şi de vărul acesteia miercuri noaptea. Băiatul chefuise la un grătar cu cei doi chiar la casa iubitei, care are doar 15 ani. Fata era însă plecată în Călăraşi, la internat, acolo unde stătea în timpul săptămânii.

Cei doi au vorbit însă la telefon şi au avut o mică ceartă, după care tânăra şi-a închis mobilul şi a adormit.

Ulterior, tânărul i-a mai trimis mesaje prin care dădea de înţeles că ar vrea să recurgă la un gest extrem. I-ar fi spus fetei că nimeni nu va mai afla niciodată nimic de el şi i-ar fi dat chiar indicaţii despre ce ar trebui să se întâmple la înmormântare.

Iubita lui Dorin îl descrie pe acesta ca fiind un băiat cuminte, la locul lui, care nu se certa cu nimeni. În noaptea dispariţiei, în jurul orei 3, chinuit probabil de faptul că tânăra avea telefonul închis, dar şi ameţit de aburii alcoolului, Dorin a ţinut să-i transmită un mesaj fratelui tinerei.

Iubita: A fost la fratele meu, l-a trezit din somn şi i-a spus ca nimeni nu îl înţelege, că vrea şi el să fie ascultat.

Fratele iubitei a încercat să îl potolească pe Dorin şi să continue discuţia dimineaţă, însă după câteva minute a auzit motorul maşinii care a demarat din curte. Dorin a mai fost reperat la o distanţă de aproximativ 15 kilometri, în localitatea Dragoş Vodă. De aici, i s-a pierdut urma. Nimeni nu a mai primit vreun semn de la el. Acum, fratele lui Dorin încearcă să afle detalii prin care să dea de el. Prima dată a vorbit cu angajaţii din Obor, colegi ai tânărului.

Marian nu crede că fratele său ar fi în stare să recurgă la vreun gest extrem, însă nici nu ştie unde s-ar putea ascunde de atâta vreme.

Marian speră ca fratele său să fi venit cu maşina în Bucureşti iar acum să se ascundă pe la prieteni. În capitală a ajuns şi fratele lui Dorin, care îi transmite acestuia să se întoarcă mai repede acasă.

Cert este că, încă din noaptea dispariţiei, telefonul lui Dorin nu a mai fost deschis. Iubita lui a văzut mesajele dimineaţă şi a încercat să îl contacteze, dar fără succes. Nici vreunul dintre membrii familiei nu a reuşit să ia legătura cu Dorin. El este dat dispărut iar poliţia încearcă să îi dea de urmă. Dorin terminase facultatea de finante banci si urma un master in domeniul economic.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si