Cei doi minori, racolați din piață

Potrivit autorităților, individul de 32 de ani i-a racolat pe cei doi minori dintr-o piață din oraș. I-a obligat ulterior să consume alcool și să întrețină relații intime. 

După ce a profitat de cei doi băieți, bărbatul i-a încuiat în apartament. Minorii au fost salvați a doua zi de către pompieri, după ce au rămas singuri în apartament. Pompierii i-au scos pe geam de la etajul 4, folosind scara telescopică. 

Citeste si: Profesoară în vârstă de 26 de ani, ținta unui ucigaș eliberat din închisoare

Momentul în care cei doi minori au fost salvați a fost filmat. Minorii spun că au fost ademeniți cu bani de agresor, apoi individul i-a servit cu băuturi alcoolice și i-a obligat să întrețină relații intime. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

”Copii au fost atraşi, copii au fost manipulaţi şi au ajuns în acel apartament. Este vorba despre copii care nu sunt cunoscuţi cu plecări frecvente din centru. Au mai ieşit preţ de câteva ore şi au revenit. Copii sunt asistaţi permanent de psihologul pe care îl cunosc, sunt ajutaţi să depăşească traumele acestui abuz asupra lor”,  a

declarat Tania Calcan, Direcția pentru Protecția Copiilor. 

Citeste si: VIDEO- Studentă la Medicină, moartă la Spitalul de Urgență Galați. Mama tinerei: ”Vii la urgențe și ți se dau două diagnostice greșite”

Salvați de pompieri în momentul în care au rămas singuri în apartament

Copiii au reușit să apeleze instructorul de la centrul de plasament luni dimineață. Cel din urmă a anunțat autoritățile.

Anchetatorii spun că lipsa celor doi băieți a fost sesizată încă de duminică după amiază. Abia luni la prânz cei doi au putut să dea alarma, odată ce au rămas singuri în apartament. 

Doi copii de la un centru de plasament au fost abuzați si sechestrați în casă de un pedofil. Minorii au fost scoși pe geam de către pompieri

Bărbatul de 32 de ani, arestat pentru 30 de zile

[Sursa foto: imagini amator ]

Pedofilul a fost reținut de plițiști și dus în fața judecătorilor. Este acuzat de corupere sexuală de minori.

Citeste si: Explicații cutremurătoare în cazul femeii, care și-a lăsat bebelușul să moară în frig, aruncat într-o grădină: ”Nu are lapte, nu are rost să se complice”

VIDEO- Imagini cu intervenția pompierilor

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si