VIDEO - Doi copii, frățiori, și un bătrân au fost uciși cu sălbăticie

Trei crime au şocat Italia în acest weekend. Doi frăţiori care se jucau și un bătrân au fost ucişi cu sânge rece de un individ cu probleme psihice.

Webeditor: Iulian Ciurea luni 14 iunie 2021 , 19:18

Doi frați au fost  uciși cu sălbăticie  Italia Crima
Doi frați au fost uciși cu sălbăticie
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Nenorocirea s-a produs extrem de rapid. Criminalul i-a executat fără milă pe cei doi copilaşi, fraţii Daniel şi David.

Localnicii din comuna Ardea, de lângă Roma, alertaţi de ţipetele celor mici, au ieşit din case.

Iniţial, atacatorul a tras în copiii în vârstă de 5 şi 10 ani, care se jucau pe stradă.

Apoi, un bătrân de 74 de ani care se plimba cu bicicleta şi le-a sărit în ajutor a fost şi el ucis. Soţia victimei şi-a găsit soţul zăcând pe caldarâm.

Imediat, localnicii au anunţat poliţia, care a trimis forţele de intervenţie. Între timp, atacatorul, Andrea Pignani, de 35 de ani, s-a baricadat în casa în care locuia alături de mama sa.

Atacatorul care a ucis doi copii, frățiori, s-a sinucis după negocieri

Timp de 3 ore, negociatorii forţelor de intervenţie au încercat să îl determine pe individ să se predea.

Fără niciun rezultat, însă, aşa că au decis să intre în forţă.

Cei care l-au cunoscut pe atacator spun că acesta şi-a mai ameninţat vecinii în trecut.

Primarul comunei Ardea, din suburbiile Romei, crede că este vorba despre un individ cu probleme psihice.

Criminalul, care era inginer în informatică, a mai avut un episod violent anul trecut, când şi-a ameninţat mama cu un cuţit.

Ulterior, el a fost dus la spital, unde s-a calmat şi i s-a prescris un control psihologic, lucru pe care, evident, nu l-a făcut.

Arma cu care au fost ucişi cei doi copii şi bătrânul i-a aparţinut tatălui său, care a lucrat la o firmă de securitate şi a murit în urmă cu un an şi jumătate.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
După coronavirus și varianta Delta, o nouă boală face ravagii în lume. Sute de cazuri... După coronavirus și varianta Delta, o nouă boală face ravagii în lume. Sute de cazuri au fost confirmate până la acest moment
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Turiștii se plâng. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă... Turiștii se plâng. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si