Numele Corneliei Catanga a fost, timp de aproape 5 decenii și până în ultima clipă, cap de afiș pe scena muzicii lăutărești. Aceasta i-a fost marea pasiune și nimic nu o bucura mai mult pe artistă decât să fie înconjurată de oameni.

„Viața mea e muzica. În momentul în care m-am aranjat să plec la spectacol și am ieșit pe ușă, uit de absolut tot”, spunea Cornelia Catanga.

Acum, cunoscuţii şi cei care au trăit şi au simţit prin glasul si vorbele ei spun că nu o vor uita niciodată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În ultimii ani, viaţa Corneliei Catanga devenise o serie de drame care, în această dimineaţă, au dus la o tragedie. Boala începuse să-i macine lent trupul și puterile. Afecţiunea la ochi, de care suferea încă de mică, a avansat în ciuda operațiilor pe care le-a făcut.

Regina muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, a murit pe patul de spital

Vederea o lăsa de la an la an pe Catanga, iar, în 2019, a suferit şi un infarct.

Abia implinise 63 de ani, pe 9 martie, si trăia cu un stent la inimă după un episod care le-a dat multora emotii.

Noaptea trecută, Dumnezeu a vrut să o ia la el pe Cornelia Catanga. Se simtea rău, acasă, iar familia a sunat de urgenţă la 112. O ambulanta a transportat-o la spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde toti aveau să afle un verdict crunt: Cornelia Catanga suferea de covid-19, într-o formă gravă a bolii.

Câteva ore mai târziu, inima ei a cedat.

Apropiaţi ai cântăreţei au declarat pentru presă că artista s-ar fi tratat singură acasă de covid19, cu Ivermectină, medicament neaprobat pentru uz uman in tara noastră. Medicii nu au confirmat această ipoteză. Cauza oficială a decesului, anunţată de ei, este infarctul.

Dincolo de problemele de sănătate, nici ghinionul nu a ocolit-o pe celebra artistă. Ea și soțul ei, Aurel Pădureanu, și-au pierdut casa pentru neplata ratelor. Depresia în care intrase a devenit şi mai apăsătoare pentru Catanga, din cauza faptului că nici ea, nici soţul nu mai aveau concerte.

Cornelia Catanga, regina muzicii lăutărești, n-a mai avut concerte în ultimul an

Pentru o cântăreaţă care a urcat prima data pe scena la varsta de 8 ani, iar, de atunci a fost nedespartita de publicul ei, a fost prea mult.

Avea grijă să nu gresească cu nimic niciodată în faţa publicului ei. La un interviu acordat după disparitia Ionelei Prodan, s-a ingrijit să îi respecte memoria până la capăt.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Lipsa concertelor a fost cutitul cu două tăişuri care a ajuns să-i străpungă inima cântăreţei. Artista adorată de o ţară întreagă ajunsese să locuiască cu chirie, într-un apartament.

Întreaga familie a Corneliei Catanga este acum în carantină, după ce artista a fost confirmată cu noul coronavirus în ultimele clipe de viaţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si