VIDEO | Donald Trump, internat într-un spital militar

Lumea întreagă este cu ochii pe starea preşedintelui american, infectat cu noul coronavirus! Donald Trump este internat acum la un renumit spital militar, după ce doctorul său a observat că liderul de la Casa Albă are probleme respiratorii! Apar informaţii şi despre tratamentul revoluţionar care îi este administrat celui mai puternic om al Planetei, dar şi despre o listă întreagă de apropiaţi ai săi confirmaţi si ei cu Covid-19. Înainte să urce în elicopterul prezindeţial, către spital, Donald Trump a insistat să asigure lumea printr-un mesaj video că nu este în stare gravă şi încă este capabil să îşi exercite atribuţiile.

Andreea Stoica, sâmbătă 03 octombrie 2020 , 18:41

Donald Trump
Donald Trump
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat! Merg la Spitalul Walter Reed! Cred că mă simt foarte bine, dar mă internez ca să ne asigurăm că totul este în regulă! Şi Prima Doamnă se simte foarte bine! Vă mulţumesc

foarte mult! Apreciez enorm! Nu voi uita niciodată acest sprijin! Vă mulţumesc!", a spus Donal Trump.

Acestea sunt gândurile cu care preşedintele american a urcat în ecliopterul care l-a transportat la unul dintre cele mai prestigioase spitale din Statele Unite, gânduri exprimate în prima sa apariţie publică de la vestea infectării cu noul coronavirus. Pe drum, însă, către unitatea medicală nu a mai rostit niciun cuvânt, ci doar le-a făcut semn jurnaliştilor că totul este în regulă!

La spital, unde Donald Trump beneficiază nu doar de un confort desăvârşit, ci şi de toate conditiile ca să îşi exercite atribuţiile de preşedinte, îl aştepta o întreagă armată de jurnalişti, veniti din toată lumea la Washigton!

Nu s-ar fi ajuns la măsura internării, dacă medicul personal al lui Trump nu ar fi observat că preşedintele are dificultăţi respiratorii!

Donald Trump are simptome slabe 

Preşedintele are simptome slabe! În timp ce ne preocupăm să fie într-o stare bună, din toate punctele de vedere, continuăm să facem acelaşi lucru pentru toţi americanii! În ceea ce-l priveşte pe preşedinte, nu doar că este optimist, dar

are şi foarte multă energie.

Ulterior, s-a precizat că Donald Trump prezintă simptome „de răceală”, iar cotidianul The New Tork Times scrie şi despre o stare de oboseală pe care liderul de la Casa Albă ar fi resimţit-o în această fază a bolii!

Atât la Casa Albă, dar mai ales la spital, medicii fac tot posibilul pentru ca starea de sănătate a preşedintelui american să nu se agraveze, având în vedere că el face parte din categoria persoanelor cu risc să dezvolte forme severe, din cauza greutăţii si a vârstei

de 74 de ani pe care o are.

Donald Trump
Donald Trump

Potrivit ultimelor informații de la Casa Albă, Donald Trump nu are nevoie de o sursă suplimentară de oxigen şi a fost tratat experimental cu un cocktail medicamentos al companiei Regeneron. Acest medicament este unul din cele experimentale și este folosit în tratamentul mai multor boli.

Acest medicament este în ultima fază de testare, iar datele preliminarii arată că poate ajuta la eliminarea coronavirusului din organism! Aşadar, îi este administrat acest medicament, care este sub formă de doză unică, intravenoasă.

Epidemiologul-șef al Statelor Unite, Dr. Anthony Fauci, s-a declarat încrezător în tratamentul Regeneron, dar, acum, medicii i-au început terapia antivirală cu Remdesivir.

Trump mai primește zinc, vitamina D, famotidină, melatonină și aspirină.

Rivalul său politic, Joe Biden, s-a testat si el, după ce a participat la prima dezbatere electorală împreună cu preşedintele! Are rezultat negativ, şi-a retras toate reclamele anti-Trump, dar îşi continuă campania pe teren.

Mike Pence, primul pe listă să preia atribuțiile lui Trump

Vicepreședintele Mike Pence, primul pe listă să preia atribuțiile lui Trump, dacă președintele se va simți prea rău să le mai poată exercita, a ieșit şi el negativ la testul pentru coronavirus și lucrează de acasă.

Lista de infectaţi este, însă, lungă. Trei jurnaliști au fost testați pozitiv,, după ce s-au aflat la Casa Albă, Bill Stepien, managerul de campanie al lui Trump, a fost diagnosticat cu coronavirus, iar fostul consilier prezindential, Kellyanne Conway, are si ea Covid.

Pe măsură ce acest virus continuă să circule, ne aşteptăm ca şi alţi angajaţi de la Casa Albă să iasă cu rezultat poziiv la testul de COVID.

În toată această criză, reteaua Twitter face un anunt care pe unii îi amuză, altora le stârneşte îngrijorare. Postarea prin care Trump a anunţat că el si Melania sunt infectati cu covid, este cea mai apreciată din istorie, cu 1, 7 milioane like uri şi 800 de mii de redistribuiri.

Mesaje de încurajare din întreaga lume

Dincolo de acest aspect, Trump a primit mesaje de încurajare din întreaga lume.

Până şi liderul nord-coreean, Kim Jong-Un își exprimă speranța că cuplul prezidențial american se va însănătoși „cât de curând posibil” și este încredințat că „vor învinge boala”.

Și președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a trimis vineri omologului său american o telegramă în care îi ura însănătoşire grabnică şi îi oferea gratuit vaccinul testat acum de Rusia!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Topul concurenților de la Survivor România 2021. Surprize uriașe pe podium! Cine este... Topul concurenților de la Survivor România 2021. Surprize uriașe pe podium! Cine este cel mai bun si cine este cel mai slab concurent
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
S-a aflat cine o va înlocui pe Gina Pistol la “Chefi la cuţite”. Ce se întâmplă cu... S-a aflat cine o va înlocui pe Gina Pistol la “Chefi la cuţite”. Ce se întâmplă cu show-ul "Asia Expres"
monitorulcj.ro
Educația sexuală nu se face în școli, dar copiii primesc „sfaturi“ de la preoți! ÎPS... Educația sexuală nu se face în școli, dar copiii primesc „sfaturi“ de la preoți! ÎPS Teodosie combate „păcatul masturbării“ cu 100 de mătănii.
infoactual.ro
Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a... Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a salvat-o!
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si