Jandarmul se afla in timpul unei patrule impreuna cu un coleg cand a fost atacat de salbaticiunea care a iesit din padure.

12 gloante a tras subofiterul asupra animalului, ca sa il opreasca. Dar ursul apucase sa il muste de umar si sa il zgaraie pe tot corpul pe colegul sau, inainte sa dispara in padure. Medicii de la spitalul din Suceva i-au tratat omului ranile iar azi dimineata a iesit de la terapie intensiva.

Citeste si: Ecaterina Andronescu, discurs motivațional pentru studenți! A mototolit două bancnote în fața absolvenților- Cum și-a motivat gestul

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: Bărbat de 52 de ani, prins de poliţiştii constănţeni după ce şi-a înjunghiat mortal mama

Citeste si: Traian Băsescu, despre Dăncilă și Teodorovici: "S-au «bălăcit» cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile"

Si in judetul Sibiu, ursul a atacat doi copii care se aflau cu animalele la pascut langa un sat. Baiatul de 16 ani si fata, de 10 ani au fost salvati de un caine, care a reusit sa sperie animalul.

Cei doi frati dusi de urgenta la Spitalul Judetean din Sibiu, cu rani pe spate si pe piept.

Potrivit autoritatilor, si in satele din apropierea orasului Alba Iulia au fost observati in ultimele zile opt ursi.

Animalelor salbatice pare sa le fi disparut complet teama de oameni. La Ransov, in parcarea de la poalele Cetatii Taranesti, un urs a dat iama in containere, in cautare de hrana.

Vizibil flamand, ursul cauta in disperare ceva cu care sa-si potoleasca foame. Ia la rand cosurile de gunoi din parcare, iar apoi ajunge la un container pe care incearca sa-l puna la pamant. In tot acest timp, turistii inconstienti filmau scenele de pe margine, iar unii dintre ei s-au apropiat periculos de mult de salbaticiune.

In cele din urma, animalul a fost gonit inapoi in padure cu ajutorul claxoanelor de la masini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si