VIDEO | Două femei au fost tâlhărite în Alexandria! Atacatorii sunt încă în libertate

Două femei au căzut victimele unei serii de tâlhării comise cu violenţă în oraşul Alexandria din Teleorman. Atacatorii sunt liberi şi la această oră, deşi poliţia anunţă că a dispus filtre în tot judeţul, iar agresorii sunt căutaţi şi în gaură de şarpe!

A.N.C, sâmbătă 16 noiembrie 2019 , 20:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vă avertizez că urmează imagini şi informaţii cu impact emoţional.

O femeie în vârstă de 37 de ani a fost lovită de un individ necunoscut, care nu a lăsat-o în pace până când nu i-a furat portofelul şi o sacoşă!

Femeia - rănită în urma atacului, a căutat ajutor la spitalul din oraş, dar... pentru că rănile nu erau grave, a fost trimisă acasă, cu fişă de tratament!

Cea de-a doua victimă este inspector şcolar în Alexandria. Femeia a suferit răni grave în zona capului în urma atacului şi a fost internată de urgenţă în Alexandria. A necesitat, însă, transfer la spitalul Municipal din Bucureşti.

Citeste si: Nivelul de alertă meteorologică a fost scăzut uşor la Veneţia, de la "roşu" la "portocaliu"

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare femeile din familia sa! Uite cum arată mama și sora fostei concurente

Citeste si: Klaus Iohannis: Turul doi trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare

Pe lângă faptul că se tem de agresorii care sunt încă liberi, locuitorii vorbesc despre o escaladare a violenţelor în oraşul reşedinţă de judeţ unde, până acum, nu era aşa, spun ei!

Temerile sunt şi mai mari pentru familiile care au fete de vârsta primei victime a tâlharilor.

Poliţia infirmă, însă, informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la o a treia tâlhărie şi un posibil viol comise în Alexandria.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si