VIDEO - Dramă cu repetiție. Carmen si Claudiu au sfârșit îmbrățișați în "baia morții"

Dramă cu repetiţie în Dolj. Doi tineri au murit în aceleaşi condiţii şi în acelaşi loc în care s-a stins şi tatăl unuia dintre ei, cu câteva luni în urmă.

Author: Razvan Ilie sâmbătă 13 februarie 2021 , 19:21

tineri dolj
Carmen și Claudiu, morți în baie. Exact în acelaşi mod a sfârşit şi tatăl fetei, în aceeaşi baie, chiar în ziua de Crăciun.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Doi tineri îndrăgostiţi din Dolj au sfârşit tragic în propria casă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon din cauza unei instalaţii defecte din baie.

Culmea este că în acelaşi mod a sfârşit şi tatăl fetei, în aceeaşi baie, chiar în ziua de Crăciun. Explicaţia- instalaţia care încălzea apa pentru duş nu era aerisită corespunzator, astfel că întreaga familie şi-a găsit sfârşitul aici. Poliţiştii anchetează acum cazul.

Citeste si: Detalii șocante despre moartea celor doi tineri iubiți din Dolj

Cum au fost găsiți cei doi tineri

Carmen si Claudiu, doi tineri de 25 şi 26 de ani din localitatea doljeană Coţofenii din Faţă au murit în urmă cu două nopți, în propria lor casă. Cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon din cauza unei instalaţii defecte din baie. Rudele i-au găsit fără suflare, unul în braţele celuilalt.

"Băiatul era cu capul pe spate, iar fata era în genunchi lângă el, aplecată pe cadă", spun martorii. 

"De la gaze, gazele astea sunt foarte perculoase, amestecate cu aburii...s-au dus. Nu şi-au dat seama, probabil, oricum, aia dacă ai inhalat de 2-3 ori, te adoarme. Şi când ai adormit, te-a făcut boboc", spune un vecin din sat.

Citeste si: Moarte șocantă la Dolj. Doi tineri au fost găsiți morți în baia locuinței

Tatăl, mort în circumstanțe identice- ce povestesc vecinii

Culmea este că tatăl fetei a murit în aceleaşi circumstanţe, chiar în ziua de Crăciun. Vecinii şocaţi povestesc că şi bărbatul s-a intoxicat cu gaz din cauza instalaţiei folosite în baie, care trebuia să fie înlocuită.

După moartea tatălui, s-ar fi încercat schimbarea improvizaţiei electrice, dar se pare că noua instalaţie nu a fost eficientă, dovadă că tragedia s-a repetat la mai puţin de două luni.

"A murit cu câtva timp în urmă (tatăl- n.red), acum 6 săptămâni. Şi când a murit, au crezut că a făcut infarct, nu că a fost ceva defect pe la butelie", explică un vecin.

Carmen si Claudiu, doi tineri de 25 şi 26 de ani din localitatea doljeană Coţofenii din Faţă au murit în urmă cu două nopți, în propria lor casă.

Carmen s-a întors în țară ca să-și înmormânteze tatăl. Cei doi urmau să se căsătorească

Carmen se întorsese în ţară ca să-şi înmormânteze tatăl. Ca să nu-şi lase singură mama, hotărâse să rămână cu iubitul ei în ţară şi să-şi găsească aici de muncă, după ce au fost plecați ani la rând în străinătate. După perioada de doliu, urmau să se căsătorească.

"Am înţeles că el a murit primul şi fata, când l-a văzut...a vrut sa moara lângă el"
"Voiau să facă şi ei nuntă, copii cuminţi, foarte cuminţi", spune un localnic din sat.

Poliţiştii au deschis dosar penal şi cercetează cazul. Acum, vecinii pun mână de la mână ca să strângă bani şi să-i înmormânteze împreună, în satul natal.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si