VIDEO - Dublul asasinat din Onești, noi imagini șocante cu intervenția

Imagini nemaivăzute de la dublul asasinat din Onești arată cât haos a dominat intervenția polițiștilor din Bacău. Abia au reușit să spargă ușa.

Author: Iulian Ciurea luni 08 martie 2021 , 19:25

Dublul asasinat din Onești, noi imagini șocante cu intervenția
Dublul asasinat din Onești, noi imagini șocante cu intervenția
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iată imaginile care trădează haosul întregii intervenţii.

Scenele se petrec la 5 ore de când poliţiştii în fața blocului- în care Gheorghe Moroșan sechestrase doi muncitori pe care ulterior i-a ucis. Observăm clar că nu era nimeni pregătit să intervină. Coordonatorul operațiunii țipă la subalternii care mai bine de două minute se chinuie să spargă ușa apartamentului- timp în care soția asasinului stă lângă ei și ia totul în derâdere.

Episodul de-a dreptul halucinant e filmat de vecinii de la etajul 4- cei care l-au alertat pe Moroșan și pe soția lui că se fac lucrări în apartamentul ce a fost al lor până să-l piardă prin executare silită.

Imagini șocante de la dublul asasinat din Onești- haos în intervenția poliției

Între timp- alte dezvăluiri din anchetă arată că individul a premeditat în detaliu dublul asasinat. Când a stat prima oară de vorbă cu anchetatorii de pe patul de spital s-a dat amnezic. Le-a spus că nu-și mai amintește oroarea comisă. Ulterior- a povestit pas cu pas cum a pregătit scena ororii.

„Gheorghe Moroşan le-a spus anchetatorilor că nu regretă nimic din ceea ce a făcut, ba mai mult, susţine că cele 2 victime erau persoane rele, iar în urmă cu câţiva ani ar fi vrut să-I ia apartamentul”, relatează reporterul Kanal D.

După ce l-au ascultat pe Gheorghe Moroșan- anchetatorii au refăcut și filmul acelei cumplite zile.

Imediat după ce vecinii îl avertizează că-n apartament se fac lucrări- individul- împreună cu soția- pleacă în grabă de acasă- din localitatea Bogdănești- spre Onești. Nu cu mâna goală- ci înarmat cu un cuțit cu lama de 27 de cm și cu două recipiente spray lacrimogen.
Așadar- fiorul răzbunării era bine înfiripat-n mintea lor. Era ora 11 și jumătate când- pe drum- se opresc să cumpere 10 autoblocante negre- de 50 de cm fiecare. Cu ele aveau să imobilizeze ulterior cele două victime.

Anchetatorii bănuiesc că ambii soți ar fi intrat în apartament și- după ce au încuiat iala pe dinăuntru- prin amenințare- i-au sechetrat pe cei doi muncitori. Ulterior- femeia ar fi ieșit afară.

18 minute ar fi durat totul- pentru că la ora 11 și 48 de minute dispecerii de la 112 aud glasul lui Moroșan- care sună să anunțe că a luat ostatici. Urmearea- o știm cu toți- căci a îngrozit România.

„N-au intervenit, încă nu făceau nimic, chiar făceau şi glume. Dacă era unul de-al lor cred că chemau şi armata.

Poliţia nu şi-a făcut datoria, cum să stai unu în colt, altul în alt colt şi stăteau sub scară. Cum să stai sub scară, ce, le era frică că le aruncă cu ceva în cap?”, spun martorii.

Suspectul în cazul crimei din Onești, noi date în anchetă

Abia astăzi- pe numele individului a fost emis un mandat de arestare preventivă. Doar că rămâne în continuare internat în spital- căci în penitenciarul din Bacău nu există unitate medicală.

„Este cooperant cu cadrele medicale, are voie să mănânce şi mâncare gătită, este conştient, este detubat şi rămâne în continuare la unitatea noastră medicală întrucât, la ora actuală, nu poate merge singur pe picioare”, spun medicii.

Până să ucidă cu sânge rece- Moroșan a mai fost protagonistul unor scandaluri cu violență- spun vecinii. Și-ar fi snopit în bătaie chiar și cumnatul- iar pe numele lui există mai multe plângeri. De ce nimeni nu a făcut nimic? Ar trebui să ne răspundă Ministerul de Interne- care susține deocamdată că le va reanaliza pe toate- pentru ca apoi să fie luate măsuri. De asemenea- responsabilii promit că vor crea o bază de date în care să se regăsească toți indivizii cu un istoric violent.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si