Autoritățile malaeziene au utilizat un excavator într-o operațiune de 5 ore pentru a salva un elefant sălbatic blocat într-un canal din Perak.

Citește și: VIDEO. Scandal monstru pe lătratul câinilor. "Vino să îți dau foc!" Scene șocante între doi vecini

Incidentul dramatic în care un elefant sălbatic a rămas blocat într-un șanț din Perak a cuprins națiunea asiatică, dar întreaga poveste a avut un final fericit.

Elefant blocat într-un canal, salvat cu un excavator după o operațiune de cinci ore

Elefant blocat într-un canal, salvat cu un excavator după o operațiune de cinci ore

Videoclipuri ale incidentului au fost împărtășite de diverse persoane care se aflau la fața locului, mai precis în zona Batu 11, pe șoseaua Gerik-Jeli Est-Vest.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Se pot vedea inclusiv imagini din dronă cu elefantul salvat într-o operațiune condusă de Departamentul pentru Faună Sălbatică și Parcuri Naționale din Peninsula Malaezia. 

@joe_relax abang long gerik jatuh longkang mintak tolong #gajahviral #gerik #jeli ♬ bunyi asal- joe_relax

În unul dintre primele videoclipuri ale incidentului înregistrat în apropiere, imediat după ce elefantul sălbatic s-a blocat, a fost distribuit de @joe_relax pe TikTok.

Se poate vedea animalul sălbatic strigând după ajutor în timp ce jumătatea inferioară a corpului său era blocată în șanț.

Într-un alt videoclip distribuit pe TikTok, se poate vedea că anumite părți ale drumului au fost închise de autorități în timp ce au efectuat operațiunea de salvare a animalului masiv, folosind un excavator pentru a face un traseu lângă locul unde se afla elefantul, astfel încât să poată scăpa.

Elefantul ar fi mulțumit oamenilor prin gesturile și sunetele scoase după operațiunea de salvare, potrivit presei din Malaezia.

Elefantul ar fi mulțumit oamenilor

Elefantul le-ar fi mulțumit oamenilor

[Sursa foto: Twitter]

@aman15994 #abglong #jatuhlongkang ♬ bunyi asal- aman1599

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si