VIDEO | Emil Boc are o aplicație pentru a-i pune la treabă pe angajații primăriei

Emil Boc a gasit metoda ideal pentru a-si verifica angajatii si, totodata, pentru a le da indicatii. Printr-o aplicatie online, el discută cu subordonatii săi oriunde s-ar afla si astfel stie dacă isi fac treaba.

D.S., joi 22 august 2019 , 15:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Primarul nu mai organizeaza intalniri, ci ii cheama direct intr-o videoconferinta pe toti cei implicati in diverse proiecte.

Sincron Emil Boc, primar Cluj-Napoca: Putem face videoconferinta cu pana la 100 de participanti, dar in principal se foloseste la 10-12 directori de servicii, indiferent unde se afla ei sau eu. Astazi sunt in birou dar pot sa fiu intr-o alta locatie din oras, pot sa fiu in concediu, in deplasare, pot sa fiu oriunde.

Angajatii au primit aplicatia de mai bine de o saptamana si acum sunt in faza de testare.

Emil Boc: Dupa cateva zile s-au obisnuit si incepe sa le placa. Evident cu sunt sub o cenzura permanenta pentru ca in timpul celor opt ore pot oricand sa ii solicit si atunci nu mai pot sa spuna ca nu raspund la telefon, pentru ca eu vad unde sun.

Cu toate ca pot fi verificati in timpul orelor de serviciu prin aceste apeluri video, angajatii au vazut partea buna a noii tehnologii.

Diana Apan, sef serviciu Strategii Marketing: In orice proiect lucram - ca e o problema ridicata de un cetatean, ca e un proiect mai complex - pur si simplu eficientizeaza munca .

Primarul a preluat ideea videoconferintelor dupa o deplasare in strainatate. Abonamentul pentru aplicatie costa 150 de euro pe an.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si