Într-o Românie în care, într-un singur an, peste o sută de mii de femei au căzut pradă violenței domestice, o melodie manifest stârnește controverse uriașe. O trapperiță din noua generație vorbește pe șleau despre abuzurile la care femeile sunt supuse și despre mentalități care fac mult rău. Multe tinere s-au regăsit în versurile explicite. Dar există și voci care condamnă artista, a transmis Cristina Dorobanțu.

Melodia manifest care a împărțit România

Aproape un milion trei sute de mii de vizualizări în trei zile și tot atâtea controverse. Macarena, manifestul tinerei artiste Erika Isac, pur și simplu a împărțit România în două.

Prin imagini și versuri explicite, trapărița vorbește despre violența și abuzurile împotriva femeilor într-o societate aflată în derivă.

Erika Isac a primit multe mesaje de susținere, mai ales din partea femeilor.

Sunt destui cei care au ținut să facă o veritabilă recenzie melodiei în spațiul public. Unii laudă inițiativa artisei, dar evident, nu au lipsit mesajele de hate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Alții habar nu au de piesă sau de mesaj.

Erika Isac a transmis că a scris respectiva piesă pentru a fi mai mult înțeleasă decât ascultată.

Iar controversa probabil izvorăște de undeva, dintr-un fenomen îngrijorător și alarmant deopotrivă. România este țara în care, în 2023, au fost înregistrate peste 100.000 de cazuri de violență domestică, în proporție covârșitoare săvârșite împotriva femeilor, conform unei statistici a Inspectoratului General de Poliție.

În cazul în care sunteți victima violenței domestice apelați numărul de urgență 0800.500.333!

Citește și: VIDEO- Anais Sabbagh, surpriză emoționantă pentru tatăl ei. Christian Sabbagh a fost impresionat până la lacrimi!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si