Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Traficantul de droguri are 33 de ani, iar până acum nu a ieșit niciodată în evidență în cluburile de lux unde erau impărțite stupefiantele și nici in cercurile interlope din București.

Ca să-l prindă în flagrant- anchetatorii au pus la cale un plan, pe care l-au denumit The Flag- iar individul a fost încolți în zona de Nord a Capitalei, chiar în timp ce transporta, pregătite pentru vânzare, 20 de grame de cocaină, 59 de comprimate de ecstasy, 150 de grame de cannabis şi 15 grame de hașiș. A urmat o percheziție în locuința lui din Otopeni, la prima oră a dimineții. Imediat ce au reușit să spargă ușa, anchetatorii au rămas cu gura căscată.

Vila lui „Escobar de România”, plină de valize cu bani

În fiecare colț al locuinței erau mormane intregi de bani. Milioane de lei erau ascunși în cutii de pantofi, valize, saci și chiar în salteaua de la pat. În total- peste 1,7 milioane de lei, 4.070 de euro- bani proveniți din vânzarea stupefiantelor.


Traficantul lucra de unul singur și nu trebuia să împartă cu nimeni profitul. El se ocupa de aprovizionarea cu droguri și tot el se ocupa și de distribuire. Atunci cand mascatii au descins si l-au intrebat câți bani are, nu a știut să răspună, și a aflat despre suma exactă abia după ce procurorii au numărat fiecare leu.

„Escobar de România” ascundea în casă cantități mari de droguri

În plus, in casă, traficantul avea cantități uriașe de droguri.
„Au fost descoperite 17 kg de canabis, 500 grame cocaina, si aproape 4.000 comprimate ecstasy. A fost indisponibilizată si suma de 1.700.000 lei provenita din distribuirea de droguri de risc si mare risc”, a anunțat poliția.
„Surse din anchetă susțin că drogurile erau comandate din Spania iar pachetele cu stupefiante erau disimulate in valize cu haine. Mereu când făcea comenzi dealerul folosea nume fictive și îi chema pe curieri în această zonă, in apropiere de casa lui”, relatează reporterul Kanal D.
După audieri- magistrații l-au arestat preventiv pentru 30 de zile, iar dacă va fi găsit vinovat, il așteaptă o pedeapsă de până la 20 de ani de inchisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si