După ce, moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor, în care PSD cerea demisia acestuia, a fost adoptată luni de Senat, Florin Cîțu a ieșit la declarații și, la un moment dat, Eugen Teodorovici a trecut pe lângă acesta și pe lângă grupul de jurnaliști.

„Trage o liniuță, cum tragi, de obicei, la Finanțe!. Trage o liniuță puternică, puternică. Vezi că ai niște praf pe la nas”, i-a

spus Teodorovici lui Cîțu.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Ulterior, Eugen Teodorovici și-a continuat atacul pe Facebook.

Citeste si: Orlando Teodorovici, derapaj grav de limbaj: "Îmi plac c****le, dar nu blonde!"

„Uite cine vorbește de Al Capone! Tocmai acest Vasile Cîțu, care și-a etalat acum o nouă calitate- cea de șantajist! Îl întreb: acest curaj și l-a descoperit înainte sau după vizita la Palatul Cotroceni? Întâi m-a amenințat cu plângeri penale, apoi a aruncat cursul valutar în aer și s-a răzgândit, spunând că a fost doar o metaforă...cam neinspirată și mult prea costisitoare pentru economie, aș adăuga eu. Acum mă amenință cu o alta instituție, Curtea de Conturi.

Ceea ce Vasile Cîțu nu știe este că eu nu mă las amenințat sau șantajat de nimeni, cu atât mai puțin de o persoană manipulabilă și vulnerabilă. Eu voi continua să #insistpentruRomania, în ciuda amenințărilor lui Vasile Cîțu, pe care nu-l ajută nici discursul, nici poziția, ca să abordeze comportamentul de mafiot”, a spus Eugen Teodorovici.

Citeste si: Imaginea zilei la moțiunea de cenzură. Ce a făcut Eugen Teodorovici când s-a aflat rezultatul voturilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si