Un tânăr de nouăsprezece ani a fost filmat în timp ce lupta cu disperare pentru a se salva din apele Oltului. Martorii comentau amuzați scenele și au realizat prea târziu cât de gravă e situația. Flavius se plimba cu schijetul pe râu, alături de un prieten. Au căzut amândoi în apă, însă tânărul fotbalist de nouăsprezece ani a fost scos din Olt mult prea târziu.

Vă avertizez urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Flavius, filmat în timp ce se îneca

Ultimele momente în care Flavius este văzut în viață au fost surprinse de martorii aflați la petrecerea de pe malul Oltului. Scenele sunt de-a dreptul terifiante. Pe de o parte. de pe mal se aud râsete, în schimb, din apă răsună strigătele disperate ale celor doi tineri care au căzut de pe schijet.

În cele din urmă intervine un adolescent de pe margine. Prima grijă este să recupereze skijetul rămas în derivă, apoi îl salvează pe tânărul aflat în apropiere. Este momentul în care martorii realizează cât de gravă e situația.

Să îneacă, mă, ăla, striga un martor.

Băiatul a strigat, dar nu l-a băgat nimeni în seamă,

a spus un tânăr.

Deja Flavius nu se mai vedea la suprafața apei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Cei care erau pe mal în loc să filmeze puteau să meargă să îl ajute, puteau să sune la 112 că poate era vreo scăpare și rămânea în viață, a spus o tânără.

Trupul neînsuflețit al lui Flavius a fost găsit abia a doua zi după ce scafandrii din trei județe l-au căutat fără încetare, timp de douăsprezece ore.

Fără veste de salvare, da, adică și el trebuia să se gândească, eu mă gândesc că el a zis că a mai fost și că, doamne ferește nimeni când pleacă la o chestie de genul nu se gândește că se duce să moară, clar, că nu mă gândesc, trebuia și el să-și ia niște măsuri de siguranță, a spus un tânăr.

Prietenul lui în vârstă de șaptesprezece ani care se afla cu el pe skijet e în stare de șoc.

Și copilul meu a fost la un pas de moarte... plânge continuu, nu a reușit să doarmă, dacă nu era altcineva să țină proptă să se urce..., a spus mama tânărului de 17 ani.

Flavius ar fi condus skijetul în acel moment, spun surse din anchetă. Flavius era în clasa a douăsprezecea la liceul sportiv din Slatina și era legitimat la o echipă de fotbal.

Citeste si: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Un festival din Slovacia, marcat de un incident dramatic. O furtună puternică a provocat prăbușirea unui cort peste festivalieri- radioimpuls.ro

Marți avea absolvirea și tocmai ce spunea că venim la absolvire și vedem, știu că voia să intre la academia de poliție, a spus o tânără.

Am înțeles că taică-su era plecat în Germania și venise pentru banchetul lui. Păcat de el, avea viitorul în față, bietul copil, a spus o femeie.

Cât privește zona de agrement privată în care a avut loc tragedia acesta aparține directorului companiei de apă din Olt. Am încercat și noi să îl contactăm, însă acesta ne-a transmis că nu dorește să facă nicio declarație pe acest subiect. Însă, proprietarul skijetului nu a fost identificat până acum. Procurorii au demarat o anchetă penală.

Citește și: VIDEO De la bal, la spital. Două eleve au ajuns la urgențe după banchet. Ireal ce au făcut minorele în timpul petrecerii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si