De la bal, la spital. Așa s-a încheiat petrecerea de final de clasa a opta pentru elevii unei școli din Otopeni. Entuziasmați că au finalizat o etapă din viață, adolescenții au decis să stropească cu băuturi alcoolice petrecerea de final de an. Distracția le-a adus pe două fete de paisprezece ani la urgență, unde au rămas și peste noapte, a transmis Cristian Sabbagh.

Două fete au ajuns la urgențe după banchet

După ce au împărțit ringul de dans cu ursul polar și s-au rupt pe manele, absolvenții de clasa opt a unei școli din Otopeni au tras o sperietură de mama focului. Două eleve de paisprezece ani au ajuns la spital după ce au băut câteva pahare de alcool. Deși restaurantul nu avea în meniu băutură, un coleg de clasă s-ar fi ocupat minuțios de această problemă.

Le-au pus într-o sticlă de apă sau de stuc și s-au dus în baie și au băut, a spus un elev.

O dată golită sticla pe furiș, aburii alcoolului și-au făcut efectul. Adolescentele au ajuns direct la urgență.

Am văzut că era leșinată, undeva... o ținea un domn în brațe și asta am apucat să văd, altceva nu știu...

în mare parte eram îngrijorați că e până la urmă colega noastră, a spus un elev.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Au fost inconștiente vreo patru ore, au fost duse de profesori afară și nu ni s-a dat voie să le vedem sau să vorbim cu ele, a spus un elev.

Imediat după, organizatorii au oprit petrecerea. Localul nu a furnizat băuturi alcoolice minorilor.

Referitor la pachetul pe care l-au avut de la noi, vorbim de meniu, mâncare, aperitive și grill, iar pe partea de pachet de băuturi au avut strict partea de soft drinks. Vă dați seama că fiind clasa a opta am fost foarte stricți în organizarea acestui eveniment, iar consumul de băuturi alcoolice clar a fost exclus, a spus un reprezentat al locației unde s-a desfășurat banchetul.

Aproape două sute cincizeci de elevi s-au distrat la banchet sub supravegherea a peste patruzeci de cadre didactice și părinți însoțitori, iar azi conducerea școlii a anunțat și inspectoratul despre incidentul extra școlar.

În urma evenimentului, comisia de disciplină a școlii a deschis o anchetă internă și urmează să se ia măsurile impuse de regulamentul școlar pentru elevii implicați, a declarat un reprezentat al inspectoratului școlar.

Unitatea de învățământ a explicat că banchetul elevilor nu a avut organizare internă și că părinții au fost cei care au încheiat contractul cu restaurantul.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Fostul soț al Chiarei Ferragni, Fedez, din nou pe mâinile doctorilor. Primele declaraţii ale rapperului: "Pentru îndepărtarea tumorii mi-au cusut organele"- radioimpuls.ro

Polițiști orașului Otopeni s-au autosesizat și efectuează verificări pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Elevul care ar fi adus alcool la banchet riscă scăderea notei la purtare, potrivit regulamentului școlar.

Citește și: VIDEO ”Foarte trist” Oamenii plâng moartea Biancăi și a Patricei, cele două fete care au murit în viitura din Italia. Cristian, de negăsit în urma puhoiului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si