VIDEO | Fraţii Pian, acuzaţi de tentativă de omor

Nici n-au apucat Duduienii să se reculeagă după înmormântarea liderului, că mascații au năvălit peste ei în case. Doi frați de-ai lui Emi Pian au fost cei căutați. Anchetatorii i-au încătușat pe loc după mai multe percheziții fulger. Sunt acuzați de tentativă de omor, după ce ar fi încercat să-l omoare pe călăul fratelui lor în acea noapte care a îngrozit România. Suntem nevinovați, au strigat Duduienii în fața secției „Omoruri” de la Poliția Capitalei. În tot acest timp, nevestele celor reținuți vorbesc despre o crimă cu premeditare care va fi răzbunată!

Andreea Stoica, miercuri 12 august 2020 , 19:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ciprian și Grațian Pian, frații răposatului Emi, au fost ridicați de mascați după perchezițiile fulger și duși la audieri, suspecți fiind de tentativă de omor. Surse din anchetă spun că ei l-ar fi căsăpit în bătaie pe Richard Emanuel din clanul Rinu, după ce acesta din urmă l-a înjunghiat în picior pe liderul Duduienilor.

Cei doi frați ar fi fugit după tânăr, iar când l-au prins... ar fi încercat să-l lovească și cu o sabie, doar că nu l-au nimerit. În tot acest timp, Emi Pian zăcea în agonie rănit grav, iar până când a fost dus la spital a pierdut prea mult sânge și a pierit.

Percheziţii în vila Duduienilor

Miercuri dimineaţă, vila Duduienilor, care până mai ieri răsuna a jale, sub repertoriul maneliștilor care au cântat lângă sicriu, iar sute de oameni s-au înghesuit să-l plângă pe cel pe care-l considerau rege ... a fost răscolită de polițiști și procurori, păziți de mascați din trupele speciale... După câte ore de percheziții, Ciprian și Grațian Pian au ajuns încătușați la secția de poliție pentru audieri...

În vreme ce procurorii au confiscat de la Duduieni cutii întregi cu cuțite... bâte și pari, avocata familiei spunea din poarta casei interlopilor din Rahova, că cei doi nu au nicio vină.

Suspect de tentativă de omor e și verișorul celor doi, un anume Oneață.

Și el a fost adus de acasă la audieri, după în acea noapte sângeroasă, ar fi luat parte la răfuială și i-ar fi ajutat pe frații Duduianu să-l snopească în bătaie pe călăul lui Emi Pian.

Citeste si: Scene dramatice la audieri. Ce s-a întâmplat cu fiul lui Emi Pian

Și Richard a fost adus miercuri la încă o rundă de audieri, iar la ieșire rudelele Duduienilor au scos foc pe gură!!! 

Cei doi frați ai lui Emi Pian și verișorul lor au fost reținuți pentru 24 de ore

Cei doi frați ai lui Emi Pian, dar și verișorul lor au fost reținuți pentru 24 de ore în urma audierilor. Unul dintre ei a refuzat să facă declarații în fața procurorilor.

Citeste si: Iohannis promite că scapă țara de clanurile interlope?! "Se organizează şi se iau măsuri"

Autoritățile spun că au activat butonul roșu. Sunt ridicate de la sol inclusiv elicoptere ca să fie supravegheate zonele controlate de clanurile interlope, ca nu cumva să izbucnească încă un război sângeros.

Citeste si: Noi detalii șocante în cazul morții lui Emi Pian. Criminalul Ciprian Napi ar fi fost tăiat cu săbii și topoare


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si