VIDEO | Gigi Becali, declarații neașteptate la adresa Vioricăi Dăncilă: ”Păi ce să votez, femeie? Am luat-o razna cu toţii? Mergem pe mirişte?”

O femeie nu poate să conducă o țară. E împotriva Sfintei Scripturi. Sunt vorbele rostite de Gigi Becali cu aluzie la candidatura Vioricăi Dăncilă în cursa pentru președinte. Slobod la gură, latifundiarul a mers mai departe cu avalanșa de lovituri și a spus răspicat că fostul premier nu ar avea nicio idee în cap. Nu poți confunda religia cu prostia, precizează cei de la Consiliul de Combatere a Discriminării, care ar putea deschide o anchetă în urma controversatelor declarații.

Author: R.B. miercuri 13 noiembrie 2019 , 20:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Păi, ce să votez femeie președinte? Păi, am luat-o razna cu capul toți? Ne ducem pe miriște?”, declara Gigi Becali.

Vorbele stupefiante rostite de Gigi Becali la poarta Direcției Naționale Anticorupție au avut-o în vizor pe Viorica Vasilica Dăncila- care a intrat în turul doi al cursei pentru Cotroceni.

Latifundiarul din Pipera susține că o femeie nici măcar nu ar trebui să tânjească după o asemenea funcție în stat dar nu s-a oprit aici. A comentat într-un fel aparte și o posibilă confruntare dintre fostul premier și Klaus Iohannis!

Citeste si: Iohannis, despre ce întrebare i-ar adresa Vioricăi Dăncilă dacă s-ar afla în sală: Vi se pare arogant dacă spun că n-aş întreba-o nimic?

„Pai dacă eşti bărbat cum să faci confruntare cu o femeie?Ce să confrunţi cu o femeie?Ăla e bărbat se confruntă cu femeie ea?.. Sunteți misogin? Nu sunt misogin. Eu nu sunt misogin.”, a mai spus Becali.

"Eu spun ce spune sfânta scriptură, Hristos şi Sfantu Pavel in biblie.

Femeia in funcţie de preşedinte nu se poate să fie!Nu are cum! Scrie asa in biblie? Păi da aşa scrie!"

Citeste si: Viorica Dăncilă, cu un ceas de lux la mână. Bijuteria este echivalentul a 119 pensii

Preşedintele Consiliului Naţional de Combatere a Discriminării spune că instituția s-ar putea autosesiza în urma acestui derapaj- astfel că Gigi Becali ar putea fi chemat să explice în detaliu versetele biblice invocate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si