VIDEO | Goana după provizii i-a ținut la coadă

Atât le-a trebuit multora să audă noile recomandări pentru starea de urgenţă, că astăzi au năvălit în supermarketurile din toată ţara după provizii. Cum magazinele au impus restricţii - oamenii au stat cu orele cozi interminabile, care s-au întins în parcări şi pe străzi.

Author: A.M.S. duminică 22 martie 2020 , 19:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Autorităţile ne anunţă pe toţi că nu se închid acele unităţi comerciale care vând alimente şi nici farmaciile. Aşa că ar fi mai bine să nu le luăm cu asalt.

  Speriaţi ca de apocalipsă- mii de români au făcut cozi uriaşe la toate magazinele din ţară în goana după provizii.

  Iată cât lume e într-un centru comercial din Timişoara.

  Cu toate că printre rafturi le este interzis să intre toţi o dată- oamenii stau la rând unii lângă alţii- cu sutele- mulţi fără protecţie în faţa periculosului virus.

  Citeste si: Coronavirus România 22 martie 2020. Bilanț oficial: două decese și 433 de persoane infectate

  Nici vorbă- dacă stăm să ne uităm la imaginile surprinse în interior. Magazinul e burduşit de lume. Cu coşurile pline ochi- clienţii au aşteptat la casierii şi câte o oră- la o coadă ce părea nesfârşită.

  La Sibiu- nici ploaia şi nici frigul nu au putut fi stavilă în faţa avalanşei de cumpărători- care au dat năvală în magazine.

  Aici- însă- s-au respectat cât de cât avertismentele autorităţilor şi oamenii nu s-au apropiat prea tare unii de alţii. La fel şi în Cluj- acolo unde un centru comercial a fost neîncăpător pentru numărul mare clienţi. S-a aşteptat mai bine de o oră până să ajungă la

  Citeste si: Avertisment din Spania: ”Ceea ce este mai rău abia urmează”

  Panica s-a răspândit ca molima şi în la olteni. În Craiova- parcarea unui centru comercial a fost ticsită de lume disperată să pună mâna pe cât mai multe.

  Nu au stat în case nici bucureştenii. Toate marile magazine s-au trezit cu un val de clienţi care nu mai avea loc în parcări şi pe trotuare. Angajaţii au lucrat la foc continuu- şi au spălat frecvent cărucioarele de cumpărături ca să limiteze cât mai mult pericolele.

  Citeste si: Gest revoltător făcut de o preot din Brăila la împărtășania enoriașilor VIDEO

  Oamenii trebuie să ştie că magazinele alimentare şi farmaciile rămân în continuare deschise- iar patronii spun că există stocuri suficiente de mâncare şi produse de igienă.


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si