VIDEO | Guvernul Rusiei, condus de Dmitri Medvedev, a demisionat

Președintele Vladimir Putin a fost anunțat în urmă cu scurt timp de premierul Dmitri Medvedev că acesta a luat decizia să plece de la guvernare.

M.A., miercuri 15 ianuarie 2020 , 15:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Stimate Vladimir Vladimirovici, stimați colegi, ați fost cu toții martorii mesajului președintelui Rusiei, Vladimir Vladimirovici, în calitatea lui de președinte, a desemnat nu doar prioritățile activității în țara noastră în următorul an, însă și un șir de schimbări fundamentale în Constituția Rusiei. Aceste rectificări, când vor fi adoptate, cel mai probabil, vor fi efectuate după discuții, așa cum s-a menționat, vor presupune schimbări semnificative nu doar într-un șir de articole ale Constituției, dar și în întregul raport între puteri", a spus premierul Medvedev la o întrevedere cu Putin după adresarea Adunării Federale.

Citeste si: Imagini impresionante în Australia: Ce se întâmplă cu acești pui de cangur?

“Puterea executivă, puterea legislativă, puterea judecătorească. În acest context este evident că noi, guvernul Rusiei, trebuie să oferim președintelui țării noastre posibilitatea de a lua toate deciziile necesare. În aceste condiții, presupun, ar fi corect ca în conformitate cu articolul 117 al Constituției Federației Ruse, guvernul rus să demisioneze in corpore”, a mai spus acesta.

Citeste si: Avertismentul medicilor: Nu mai mâncați banane dacă suferiți de această boală!

Citeste si: Ultimul episod al serialului “Gulperi” a pozitionat Kanal D pe prima pozitie in topurile televiziunilor din Romania!

Președintele Putin le-a mulțumit membrilor guvernului pentru activitățile desfășurate, chiar dacă „nu au reușit totul”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si