Iancu era iubit si respectat de toti cei care-l inconjurau.Era un copil aparte, inteligent, studios si extrem de intelept pentru varsta lui, iar in toamna ar fi inceput clasa a zecea, la specializare de matematica-informatica.

Acum, colegii si profesorii care-l asteptau sa se intoarca din vacanta il plang alaturi de parintii devastati de durere.

Tatăl lui Iancu: In primul rand cred ca-l caracteriza altruismul.

La invatatura era foarte bun. A avut 10 pana intr-a opta, A mers la olimpiada nationala la matematica.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Lui Iancu, viata i-a fost secerata mult prea devreme de un sofer caruia nu i-a pasat ca se urca obosit la volan si care a adormit pentru o clipa.

A fost suficient cat sa intre pe contrasens si sa faca praf micuta masina in care se aflau Iancu si bunicii lui din Baile Felix.

Cei doi batrani au fost de-a dreptul striviti si si-au dat sufletul imediat, dar Iancu a supravietuit, a fost dus de urgenta la spital si a fost operat pe creier.

Pentru ca baiatul era in stare foarte grava, zile de-a randul mama lui s-a rugat fierbinte si a sperat intr-o minune. Dar cerul nu i-a raspuns si Iancu a intrat in moarte cerebrala.

Unchiul adolescentului, neurochirurg in New Jersey, i-a convins pe parinti ca o parte din copilul lor poate trai si poate da o noua viata altor oameni.

Ficatul, rinichii si corneea au ajuns la pacienti din Romania, dar inima lui Iancu bate acum in pieptul altui adolescent, din Berlin.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si