VIDEO | Ies la iveală noi detalii halucinante în cazul bărbatului din Oradea care racola copii orfani pentru prostituție

Ies la iveală detalii șocante în cazul hairstylistului din Oradea, cercetat pentru trafic de minori și pornografie infantilă. Mai exact, despre metodele prin care bărbatul își racola victimele. În plus, se pare că tânărul se prostituase la viața lui, ocupație din care ar fi obținut banii necesari deschiderii salonului de coafură.

Author: A.N.C vineri 22 noiembrie 2019 , 19:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tânărul de 34 de ani din Oradea pare fericit alături de animalul lui de companie în puținele pozele postate pe rețelele de socializare. Greu de bănuit ce minte perversă se ascunde sub zâmbetul cuceritor afișat în imagini. Acum, au ieșit la iveală informații confidențiale din care reiese cum hairstylistul își alegea victimele.


Tânărul participa la tot felul de petreceri care se transformau repede în orgii.

Citeste si: VIDEO| Un bătrân a fost "uitat" în blocul morții din Timișoara: "Nu am știut nimic, am adormit la televizor"

Citeste si: VIDEO| Familia Adrianei Fieraru, despăgubită din averea pedofilului

Citeste si: VIDEO| Iarna a pus stăpânire pe jumătate din țară! Viscol, ninsori și zăpezi de peste 22 de cm

În plus, frecventa locurile întunecate și ferite ale orașului, în care era sigur că găsește băieți minori, pe care îi poate convinge repede să întrețină relații nepotrivite cu el, contra unor sume modice, ce nu depășeau 20 de lei.

Astfel, omul... îi testa, pentru a ști dacă ar face față clienților pe care el urma să-i aducă.
Mai mult, le oferea minorilor droguri, pentru a-i face dependenți și a-i convinge mai ușor să se prostitueze pentru el.

Se pare că hairstylistul își începuse, la rândul lui, viața sexuală devreme, fiind, probabil, victimă a vreunui abuz, nu că asta ar fi vreo justificare pentru faptele lui.
Bărbatul a descoperit la o vârstă fragedă că poate trăi bine de pe urma altora, dacă se folosește de trupul lui. Cu atenție, și-a lucrat corpul pentru a putea atrage clienți mai mulți și a cere sume mai mari de bani de la ei.

Banii adunați astfel, spun oamenii, i-ar fi folosit ca să-și deschidă un salon de coafură, unde lucra din zori până-n seară, asta atunci când nu le oferea bărbaților maturi copii și tineri minori ca să-și stisfacă poftele și să-i filmeze.

Totul i-a mers, însă, până ieri, când polițiștii au descins la el acasă și au confiscat aparatura cu ajutorul căreia filma orgiile. Acum, bărbatul este cercetat sub control judiciar.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si