VIDEO| Imagini copleșitoare. Un copil merge la mormântul tatălui și îl roagă să se joace cu el

Un băiețel în vârstă de doi ani a topit inimile internauților, după ce a mers la mormântul tatălui său pe care îl ruga să se joace cu el.

E. V., marți 11 iunie 2019 , 17:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Micuțul i-a arătat jucăriile sale și îi cântă "la revedere". „Este emoţionant şi mă bucur să îl văd jucându-se aşa, însă mi se rupe sufletul gândindu-mă la relaţia pe care ar fi avut-o dacă Darren ar fi fost în viaţă. De asta fac fotografii, filmez. Pentru că vreau ca atunci când va creşte, să vadă şi să înţeleagă că i-a fost alături în acest fel tatălui său” a povestit Jessica, mama lui Harvey.

Jessica a mai povestit pentru presa de peste Ocean că micuțul Harvey știe că tatăl său se află în Cer, însă legătura dintre ei doi nu a pierit.

„Ştie că tata este acolo, dar nu ştie că a murit cu adevărat. Având în vedere vârsta lui, nu cred că înţelege conceptul de moarte. S-a obişnuit să îl vadă doar în fotografii şi vorbeşte cu el prin mine. În ultimele trei luni, Harvey a cerut multe. Se uită în jur și dacă cineva este blond, întreabă dacă e tati. Este inimaginabil să ştii că Darren nu a putut petrece decât un an alături de el. La început a fost foarte greu. Harvey este imaginea întruchipată a tatălui său” a mai spus mama băieţelului.

În după-amiaza zilei de 25 octombrie 2017, Jessica și Harvey s-au întors acasă. Acolo l-au găsit pe Darren mort, în mod neaşteptat. Potrivit Daily Mail, o anchetă a hotărât că moartea lui rămâne necunoscută.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si