- V-a spus dumneavoastră că am agresat-o? Aţi văzut?
- Nu am văzut, aşa a spus ea la poliţie. Verificaţi!
Acestea sunt primele cuvinte ale lui Pepe, după ce artistul ar fi lovit-o pe soţia sa. Vizibil îngândurat şi iritat, cântăreţul neagă acuzaţiiile.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Pe de altă parte, cea care se consideră victima în această poveste, Raluca Pastramă, nu a vrut să comenteze ieşirea violentă a celui care încă îi este soţ în acte. Cu toate acestea, când a plecat de acasă, Raluca a fost însoţită de tatăl ei, care a condus-o la maşină şi s-a asigurat că e în siguranţă. Tânăra a făcut o scurtă vizită până la grădiniţă, acolo unde sunt fiicele sale.

Raluca susține că Pepe a bătut-o, dar artistul neagă vehement așa ceva

Episodul violent ar fi avut loc vineri după amiază, chiar în faţa Stadionului Olimpic Dinamo, acolo unde cei doi soţi îşi duc cele fetele la antrenamentele de tenis. Ar fi început o discuţie aprigă, după ce Pepe ar fi avut o criză de gelozie, în care ambii şi-ar fi adresat injurii. Scos din minţi, cântăreţul ar fi apelat la violenţa fizică şi ar fi lovit-o de două ori pe Raluca Pastrama. Imediat după incident, Raluca Pastramă a mers glonţ la

poliţie, acolo unde a completat un formular pentru a primi ordin de protecţie şi a depus o plângere împotriva soţului ei.

„Dacă e să fie cum zic ei, cu bătăi, în niciun caz eu nu cred în ele şi vă spun de ce. Îl scalpa ginerele, nu ginerele, ăsta, socru-su. Deci nu cred că ar fi avut curaj să mişte în front. Cred că s-a săturat familia şi probabil nu-l mai vor şi încearcă să-l scoată acum şi urât şi cu păr pe el şi negru, ştii vorba aia”, susține Oana Zăvoranu.

Raluca a cerut ordin de protecție pentru că Pepe ar fi bătut-o

Pe lângă faptul că fosta soţie a lui Pepe, Oana Zăvoranu, îi ia apărarea artistului, ea susţine şi că acesta nu a ridicat niciodată mâna asupra ei.
„Pe mine dacă mă agresa vreodată Pepe nu mai era printre noi acum! Par eu femeie care să fi fost bătută vreodată?”, susține fosta soție.

În urmă cu trei săptămâni, Pepe anunţa că el şi Raluca Pastramă au decis să divorţeze. Deşi spunea că este un moment extrem de dureros pentru el, Pepe susţinea că separarea se va face amiabil, la notar. Ordinul de protecţie primit de soţia artistului de la poliţie este valabil doar pentru cinci zile, iar mâine judecătorul va decide dacă îl va prelungi.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si