Potrivit ISU Vrancea, o sticlă cu material combustibil depozitată în apropierea aragazului a căzut peste flacără în timp ce aparatul de gătit se afla în funcțiune, provocând un incendiu. Din fericire, un bărbat care se afla în interioul apartamentului s-a autoevacuat la timp. 

Incendiul a fost lichidat în mai puțin 20 de minute

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, incendiul fiind lichidat în mai puțin de 20 de minute.

Imediat spre locul indicat s-au deplasat 2 autosepciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.La sosirea forțelor de intervenție incendiul de manifesta cu flacără deschisă și degajari mari de fum. Echipajele de stingere au acționat pentru localizarea incendiului și limitarea pagubelor”,  potrivit ISU Vrancea.

Citește și: Doi bărbați au căzut de pe o schelă, de la opt metri înălțime. Platforma pe care erau a cedat

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu toate că autoritățile au acționat rapid și pompierii au reușit să stingă flăcările care se puteau extinde la apartamentele învecinate, s-au produs pagube materiale în apartamentul incendiat.

Incendiul a produs pagube în apartament

Potrivit ISU Vrancea, în urma incendiului au ars bunurile de uz casnic aflate în bucătărie, pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

Citește și: Un pod dintre Olt și Vâlcea a fost închis, după ce mai multe bucăți din el au căzut. Pericol de prăbușire

De asemenea, din cauza fumului dens au fost afumați pereții și bunurile din interiorul apartamentului, și a fost deteriorată izolația exterioară a apartamentului de deasupra, situat la etajul I, pe o suprafață de 5 mp.

Citește și: Un elev de liceu a împușcat doi angajați ai școlii unde mergea. El este acum căutat de autorități

Pompierii precizează că păstrarea materialelor combustibile sau uşor inflamabile în apropierea aparatelor de gătit este interzisă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si