"Cum mâine e sărbătoare mare, în brutării este forfotă mare pentru prepararea celor mai aromați mucenici. Colega noastră Ellvira Costache este într-un local care face aceste gustări tradiționale și a aflat un secret legat de sirop", a transmis Simona Pătruleasa.

Încep pregătirile pentru mucenici

Ellvira Costache: Bună dimineața, Simona! Bun găsit tuturor! S-a tot vorbit despre flori și cadouri, dar noi avem aici ceva delicios așa cum spuneai și tu Simona, dar mai multe o las Mihaela Vasile pe sa ne zică mai multe.

Ce bunătăți avem aici?

Mihalea Vasile: Astăzi vă prezentăm tradiționalii noștri mucenici care sunt făcuți în laboratorul propriu.

Ellvira Costache: Care este secretul mucenicilor atât de gustoși?

Mihalea Vasile: Ingredientele sunt următoarele: făină, zahăr, esență de vanilie, zahăr vanilat, drojdie. Secretul este multă dragoste și foarte multă pasiune, cu care excelăm de la an

la an și bineînțeles venim în ajutorul tuturor bucătăreselor care își doresc să vină să ia un mucenic gata făcut. Siropul este unul făcut cu miere, coajă de lămâie, coajă de portocală, dar bineînțeles avem și o diversificată gamă de produse, după cum bine vedeți, nu numai mucenici, prăjituri pentru cei mici, pâinică și foarte multe altele.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Ellvira Costache: Se cumpără mucenicii?

Mihalea Vasile: Încă de la prima oră a dimineții oamenii au venit să cumpere mucenici

Ellvira Costache: Cât ne costa aceste bunătăți?

Mihalea Vasile: Prețul mucenicului este de opt lei.

Ellvira Costache: Vă mulțumesc pentru detalii! Așadar dacă vrem să păstrăm tradiția în casele noastre și nu avem timp să pregătim mucenici pufoși și aromați, îi găsim deja gata pregătiți.

Citește și: Ce se dă de pomană de Moșii de Iarnă și de Primăvară? Tradiții românești

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si