A fost surprins intr-un centru comercial din Craiova, in timp ce cauta jucarii pentru copii. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Nu doar ca sa vorbeasca la telefon cu parintii Alexandrei si sa nu fie localizat pe releul din Caracal a mers Dinca la Craiova.

Proprietara unui magazin de jucarii din Craiova ne povesteste intalnirea cu cel devenit ,,monstrul" din Caracal.

Femeia, desi obisnuita cu tot felul de clienti in anii de cand are aceasta afacere, a observat ceva dubios la barbatul care, pana in acea zi, era un oarecare pentru tara, dar... calau pentru fata pe care tocmai o rapise, sechestrase si violase.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: ȘOCANT! Legătura incredibilă dintre criminalul de la Caracal și criminala de la metrou!

Citeste si: Contul de Facebook al Alexandrei a ”explodat”! Ce se întâmplă acum pe pagina de socializare a fetei dispărute la Caracal?

Citeste si: Alexandru Cumpănașu a publicat o listă cu 4 persoane influente din anturajul lui Gheorghe Dincă: "NU MAI POT! AM SPUS CA VOI SPUNE TOT"

Dinca ar fi petrecut aproximativ 7 minute in standul cu jucarii, iar, inainte sa fie practic impins catre iesire, a intrebat de pret, insa nu a primit un raspuns multumitor.

Ulterior, acesta a plecat fara sa cumpere nimic si s-a indreptat catre un alt stand.

A fost filmat, apoi, pe camerele de supraveghere din oras cum se intoarce la casa din Caracal! Din datele facute publice pana acum din ancheta, acela a fost momentul in care a prins-o pe Alexandra ca vorbea cu politia la telefon si ar fi ucis-o!

Gheorghe Dinca a pus-o pe ganduri si pe femeia din magazinul cu jucarii in momentele in care privea mai mult in gol si analiza, tacut, totul.

Gheorghe Dinca a fost adus azi din nou la perchezitii, in cea de-a 15 zi de cercetari in casa groazei! Pana acum, medicii de la Institutul de Medicina Legala mai au de verificat 30 de pachete cu ramasite umane- oase sau probe biologice.

Alte rezultate ale testelor antropologice si genetice urmeaza sa fie facute publice saptamana viitoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si