În Lasithi, mai multe persoane au rămas blocate în casele lor, în timp ce autoritățile și serviciile regionale au primit numeroase apeluri de ajutor.

Citeste si: Peste 150 de kilograme de droguri, găsite în ultimele zile pe litoralul Mării Negre

Echipajele municipale au fost trimise pentru a lua măsuri pentru evitarea daunelor ulerioare, deoarece au fost anunțate ploi abundente până luni.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Primarul orașului Archanes-Asterousia, Manolis Kokosalis, a avertizat poplația să fie precaută și să evide călătoriile, dacă acestea nu sunt absolut necesare.

Citeste si: Teodor Mărieş: Dosarul Revoluţiei este incomplet. O mare parte dintre persoanele vătămate nu au fost audiate

Vremea proastă a cauzat, de asemenea, probleme în alte părți ale țării, cu pagube raportate în mai multe orașe, conform ekathimerini.com.

Este pentru a treia oară în ultimele două luni când Creta se confruntă cu indundații. La începutul lunii martie, pagubele înregistrate s-au ridicat la 100 de milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si