VIDEO | Învățătoare surprinsă de ministrul Educației când țipa la elevi: „Din momentul acesta, nu mai vorbeşte nimeni!”

Un control fulger al ministrului educației în mai multe școli din comunele de lângă București arată încă o dată ceea ce știm deja. Nu există pază, toaletele au rămas tot în fundul curții, iar cei care ar trebui să-i învețe carte pe copii cu dugul blândeții, urlă la ei ca pe maidan. O învățătoare a fost filmată în flagrant.

D.S., marți 14 ianuarie 2020 , 19:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Învățătoare: Din momentul acesta, nu mai vorbeşte nimeni! Nu mai murmură nimeni! Cine vrea ridică mâna.

Această învăţătoare din comuna Axintele, din judeţul Ialomiţa, a fost surprinsă de Ministrul Educaţiei în timp cei ţipa la copiii de doar 6 ani.

„Doi dintre copii nu întelegeau, mergeau la exercitiul doi şi noi lucram exercițiul 1”. a explicat ea.

De altfel, neregulile au apărut încă de la intrare. Şcoala nu are pază, poarta este deschisă, la fel şi uşa instituţiei, aşadar oricine poate intra sau ieşi. În plus, deşi primăria a investit în sistemul de încălzire, caloriferele sunt reci.

Citeste si: Câte vacanțe vor avea elevii în următorul an școlar! Ministrul Educației vrea două vacanțe de Paște

Şcoala din Axintele este una din cele 850 de instituţii de învăţământ care au toaleta în curte. Fie că plouă sau ninge, copiii nu au altă variantă decât să iasă afară.

Ministrul Educaţiei: Au fost alocati bani pt toate cele 856 de uitati de invatamant care aveau astfel de toalete, si acesti bani, unii dintre primari i au returnat pt ca nu au facut nici macar proiectul.

Ne mutăm în comuna Sălcioara, unde găsim aceleaşi condiţii. Toaletele par ca nu au fost curăţate niciodată. Iar copiii de numai 4 ani învaţă într-o sală mică, în miros de fum.

Deşi recunoaşte că şcoala trebuie modernizata, edilul spune că sunt alte cheltuieli prioritare. De exemplu, salariile funcţionarilor.

Guvernul a alocat anul trecut fonduri pentru toate şcolile care nu au toalete în interior, dar , până acum, doar jumătate din instituţiile care sunt în această situaţie au accesat banii.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si