VIDEO | Învățătoarea certată de ministrul Educației spune că și-a revenit după incident: „Cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt bine!”

Învăţătoarea din Ialomiţa, pusă săptămâna trecută în dificultate de ministrul Educaţiei, pare că şi-a revenit după acel moment. Femeia e dascăl de 20 de ani, dar nu i-a fost uşor să treacă prin experienţa la care a fost supusă. În apărarea ei sar nu doar părinţii copiilor din Ialomiţa, cât şi o întreagă comunitate de profesori. Totuşi, dascălul este, acum, mult mai atent la tonul pe care îl foloseşte la ore.

D.S., marți 21 ianuarie 2020 , 20:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mihaela Costache nu-şi scapă din ochi elevii nici după terminarea cursurilor. Îi însoţeşte pe cei mici afară şi stă cu ei până vin părinţii să îi ia acasă. Este însă şi reticenta la vederea jurnaliştilor. Recunoaste ca vizita ministrului a fost o piatra de incercare pentru ea, dar a reusit sa o depăşească.

Mihaela Costache: Sunt bine, sunt bine! multumesc!

Reporter: Cum au fost zilele de dupa?

Mihaela Costache: Cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt bine! Multumesc!

Citeste si: Câte vacanțe vor avea elevii în următorul an școlar! Ministrul Educației vrea două vacanțe de Paște

Învățătoarea certată de ministrul Educației și-a revenit după incident

Colegii ei au numai cuvinte de lauda pentru cadrul didactic, mai ales ca are o vasta experienta la catedra.

Reactia invatatoarei vine dupa un moment umilitor, pe care niciun cadru didactic nu si-ar dori vreodata sa il traverseze. Saptamana trecuta, femeia a fost auzita de catre ministrul Educatiei, insotit de o armata de jurnalisti, cum tipa la copiii din clasa. Ulterior, invatatoarea aproape ca a izbucnit in plans.

Luata la intrebari si de jurnalisti, invatatoarea a recunoscut ca nu se astepta la asa ceva.

Citeste si: VIDEO | Învățătoare surprinsă de ministrul Educației când țipa la elevi: „Din momentul acesta, nu mai vorbeşte nimeni!”

La cateva zile de la vizita ministrului Educatiei la scoala din judetul Ialomita, Monica Anisie si-a cerut scuze pentru modul in care a gestionat situatia in acele momente.

Situatia care a iscat atatea controverse a aparut in timpul unei vizită-surpriză a ministrului educatiei la câteva şcoli din mediul rural, pentru a vedea condiţiile în care învaţă elevii.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si