VIDEO - Laborator modern la Galați. Dezinfectanți oferiți gratis

Inaugurare de pavilion în Spitalului de Boli Infecțioase din Galați. Au fost aduse... echipamente medicale de ultimă generație.

Iulian Ciurea, miercuri 23 septembrie 2020 , 13:43

maini dezinfectant
Dezinfectant de maini[Sursa foto: Teamdeals]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În pavilionul inaugurat la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați, vor funcționa laboratorul de microbiologie moleculară, secția de dermato-venerologie dar și o parte din secția de boli infecțioase. Mai mult, au fost aduse echipamente medicale de ultimă generație, unice în România, care să-i ajute pe doctori în diagnosticarea și tratarea cancerului de piele.

Laborator modern pentru bolnavi, dezinfectanți gratis

"Putem să luăm imaginea unei leziuni și să o mărim, să-i vedem mai bine structura sa", explică specialiștii.

Citeste si: Nelu Tătaru anunță o schimbare de ultim moment. Testare obligatorie la intrarea în țară

La inaugurarea noii secții, au participat și oameni de afaceri generoși care și-au luat angajamentul să sprijine sistemul sanitar românesc. O firmă cu capital turcesc va pune la dispoziția spitalului produse de igienă și dezinfectanți, atât de necesari în contextul pandemiei.

Firma Hygienium oferă dezinfectanți gratis pentru laboratorul modern de la Galați

"Nu este singurul proiect în care participăm împreună cu autoritățile, suntem alături de ei la toate spitalele din județ, dar și din țară. Încercăm să fim alături de toți cei care au nevoie de noi si sa oferim siguranta. Îmbrățișăm întotdeauna sloganul: ”cu mâinile curate” și suntem alături de toate proiectele în care este vizată sănătatea", spune Oana Crețulencu, director de marketing la Hygienium.

Citeste si: Avertisment de la medici: Sunt tot mai multe forme de coronavirus care nu răspund la tratament

Noua clădire a Spitalului de Boli Infecțioase de la Galați are o suprafață desfășurată de aproape 2 800 de mp și 23 de saloane.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si