Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fie că este pe skijet placă de wind-surf sau pe stand up paddle, un labrador face senzație pe litoralul românesc.

Iubește apa și de fiecare dată cand vremea este bună, cainele iese in larg cu stăpânul său.

Senzație pe litoral- labradorul Tina și stăpânul, pe placa de surf

Tina face parte din rasa labrador, are 6 ani si pasiunea ei pentru sporturile nautice s-a nascut odata cu ea. Face windsurfing, se plimba cu skijetul in viteza si merge pe placa la fel ca cei mai experimentati sportivi.
Tina a devenit experta in sporturi nautice pe lacul Siutghiol din Mamaia, unde, datorita stapanului sau, care este si instructor de windsurf a invatat tot ceea ce stie acum. Asa ca de fiecare data cand vremea le permite amandoi se distreaza cu placa sau cu skijetul.
"Vrem să profităm de vântul acesta și să ne plimbăm un pic pe apa cât mai avem vânt și soare.Să ne bucurăm de apă și de vânt.

Hai, Tina!", o încurajează stăpânul ei.

Sporturi nautice cu labradorul, senzație pe litoral

Labradorul a ajuns in grija instructorului de windsurf dintr-o intamplare, barbatul l-a gasit langa un gard iar patrupedul nu s-a mai dezlipit de el. De atunci, viata lor s-a schimbat, au devenit cei mai buni prieteni.
"Este innebunita dupa apa. Pleaca de acasa cu gandul la apa si intodeauna vrea sa inoate sau sa faca orice numai sa fie pe apa, asa ca eu n-am avut de facut.

Intamplator si eu sunt innebunit dupa apa si uite asa am ajuns sa ne intalnim doi innebuniti dupa apa si sa ne plimbam impreuna. Face windsurfing, stand up paddle, caiac, ski nautic și inot de performanta", spune stăpânul.
Iar pentru a ajunge la aceasta performanta Tina se antreneaza zilnic cate trei ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si