VIDEO | Laurențiu Duță a ajuns la spital cu esofagul fisurat, după ce a înghițit o bucată de plastic ruptă din tacâmurile cu care mânca

O banală bucată de plastic, ruptă dintr-o furculiță, era cât pe ce să-i pună în pericol viața lui Laurențiu Duță. Artistul a înghițit-o în timp ce mânca înaintea unui concert, iar corpul străin a ajuns în esofag și numai o minune l-a salvat de la o hemoragie internă. Spaima a fost și mai mare pentru că la Spitalul Județean din Pitești nu aveau endoscop și a trebuit să vină în mare grabă la București.

Author: R.B. joi 14 noiembrie 2019 , 19:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Laurențiu Duță a trăit momente groaznice după ce a folosit tacâmuri din plastic. Avea un concert în Argeș și era la hotel când a comandat de mâncare. O bucată din furculiță s-a rupt iar ce a urmat e de-a dreptul terifiant. Fără să-și dea seama, bărbatul înghițit plasticul și la scurt timp a început să se simtă extrem de rău.

Practic, i-a fost perforat esofagul.

”Am ajuns la Spitalul de Urgență din Pitești, dar acolo, neavând endoscop decât in timpul zilei, a trebui să plec imediat spre Spitalul de Urgență Floreasca din București unde, prin endoscopie, mi s-a extras bucățica de plastic din esofag. M-am recuperat rapid și concertul l-am reprogramat după două zile”, a spus Laurențiu Duță.

Citeste si: Medic de familie, cercetat de poliţişti, după ce a eliberat fără drept adeverinţe pentru mai multe persoane ca acestea să justifice utilizarea urnei mobile la alegeri

Citeste si: Ce face Marius Elisei, la o lună după ce s-a despărțit de Oana Roman: „Sunt gata să fiu fericit”. Bărbatul a apărut pe Internet cu zâmbetul până la urechi- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Pe radiografie se poate observa clar că bucata de plastic care a fost extrasă în urma intervenției e destul de mare. Mai grav e că se putea ajunge la ce mai rău, spun doctorii.

Orice tăietură dată de obiectul tăios poate să determine o hemoragie importantă și poate să nici nu fie observată decât când hemoragia pune viața în pericol.

Laurențiu Duță, care a avut amarnic de pătimit, a sesizat și Protecția Consumatorilor, iar inspectorii s-au dus să vadă unde au fost ambalate acele tacâmuri. Au nimerit într-un garaj murdar unde nu era respectată nici cea mai mică normă de igienă.

Citeste si: Anchetă în cazul unei femei însărcinată în luna a opta care a murit la Spitalul Judeţean Buzău

De aici, tacâmurile ajungeau în toată țara, iar în filmări se poate observa că angajații le manevrează cu mâinile goale. Depozitul cu pricina a fost închis pentru 6 luni, dar cine știe câte mai sunt deschise în țară. Cât privesc materialele din care sunt făcute aceste tacâmuri ca să fie cât mai rezistente, autoritățile spun că nu au arme.

Cei de la Protecția Consumatorilor au notificat Uniunea Europeană în acest sens, dar până când vor fi luate măsuri concrete, trebuie să fim cu băgare de seamă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si