Ca după război arată mașină acestei firme de curierat, după scandalul violent între un livrator și un client nemulțumit. Protagonistul acuzat că a devastat duba și că l-a snopit în bătaie pe curier este Ionel Cozma- un lăutar cunoscut în Maramureș. Artistul făcuse o comandă pentru mama lui, însă șoferul de la firma de livrări nu a găsit adresa femeii.

După o încurcătură de 3 zile, cand coletul ajuns la destinație, conflictul a izbucnit:

„A sarit clientul la bataie. S-au impins unul pe altul, a incercat sa intre in masina, sa loveasca curierul. Curierul, saracul,a iesit pe partea cealalta, pe dreapta. Clientul, neputand sa-l prinda, s-a enervat probabil si a spart ambele geamuri”, spune angajatorul curierului.

Bătaie cruntă între un lăutar și un curier din cauza unui colet

Ionel Cozma are, însă, o altă versiune. Spune că livratorul venise cu capsa pusă și că angajatul firmei a sărit primul la bătaie:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Mi-a dat cutiuta respectiva, am vazut-o ca e desfacuta. Avea o bara metalica pe care o tinea in mana, i-am aruncat cutia desfacuta in brate. A luat bara metalica, m-a intepat putin la mana, nesemnificativ, a tinut-o amenintator spre mine. S-a culcat pe bancheta si m-a impins cu picioarele”, pretinde lăutarul.

Supărat că- în urma altercației- telefonul i-a fost spart, lăutarul a pornit cu mașina după curier, într-o cursă de 15 kilometri, care s-a incheiat în fața primăriei Dumbrăvița:

„O persoană a intrat în sediul primăriei agitată, strigând că cineva o urmărește și că dorește să o bată. Concomitent am sunat la Poliție, să intervină să rezolve problema”, spune primarul.

Lăutarul și curierul sunt cercetați acum de oamenii legii

Oamenii legii au deschis o anchetă iar acum atât livratorul cât și lăutarul sunt cercetați pentru lovire și alte violente. Ionel Cozma a mai fost cercetat în trecut pentru aceeași infracțiune. În 2017, s-ar fi luat la bătaie cu vânzătoarea unui magazin de haine din Baia Mare, de unde își cumparase un costum. Vânzătoarea și-a retras, însă, plângerea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si