VIDEO | "Lucifer" din Giurgiu ar fi violat mai multe fete din oraș! Detalii teribile din cazul care a cutremurat România: "S-a inspirat din biblia satanică"

Inspirat de așa-zisa biblie satanică - cel poreclit Lucifer ar fi torturat nu una, ci mai multe copile printre ruinele Casei Tineretului din Giurgiu. Sunt suspiciuni cutremurătoare pe care anchetatorii le verifică după ce au dat peste dovezi care că acolo s-ar fi derulat și alte ritualuri stranii.

A.N.C, joi 07 noiembrie 2019 , 19:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Și adolescenta de 16 ani, filmată în timpul agresiunii sexuale, le-a povestit că ar exista și alte victime, iar numele lor ar sta scrise pe pereții clădirii. Între timp, iubitul fetei, care e gravidă în luna a treia, îi acuză pe cei de la Protecția Copilului că ar fi încercat să o convingă să facă avort. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Cel care are putere inspirat de așa-zisa biblie satanică - cel poreclit Lucifer ar fi torturat nu una, ci mai multe copile printre ruinele Casei Tineretului din Giurgiu. Sunt suspiciuni cutremurătoare pe care anchetatorii le verifică după ce au dat peste dovezi care că acolo s-ar fi derulat și alte ritualuri stranii. Și adolescenta de 16 ani, filmată în timpul agresiunii sexuale, le-a povestit că ar exista și alte victime, iar numele lor ar sta scrise pe pereții clădirii. Între timp, iubitul fetei, care e gravidă în luna a treia, îi acuză pe cei de la Protecția Copilului că ar fi încercat să o convingă să facă avort.

Eleva de 16 ani - pe care diavolul cu chip de om - poreclit Lucifer - ar fi torturat-o și violat-o cu sadism a fost internată într-un centru al Protecției Copilului și abia astăzi familia a putut să o vadă. Iubitul adolescentei susține că fata ar trăi și aici episoade de chin. E gravidă în luna a treia, iar autoritățile ar fi încercat să o convingă să scape de prunc. Și ar fi recurs la metode violente, acuză familia.

Cei de la Direcția de Protecție a Copilului nu au dat prea multe explicații și nici nu au răspuns acuzațiilor.

Între timp - procurorii continuă ancheta cu suspectul în arest preventiv. Nu este exclus ca individul de 25 de ani să fi făcut și alte victime, potrivit unor surse din rândul procurorilor. E posibil ca și alte copile ar fi fost abuzate sexual, nu înainte de a fi drogate și torturate după un ritual cutremurător - pe care „Lucifer” l-ar fi învățat dintr-o carte stranie - intitulată „Biblia Satanică”. Altarul sacrificiului macabru a fost o saltea din fier carbonizată - care zace în labirintul înfiorător al ruinelor din vestita Casă a Tineretului. Acolo au fost găsite mai multe probe care i-ar fi dus pe anchetatori spre această ipoteză șocantă: haine, prezervative și seringi folosite.

Chiar și fata de 16 ani - care susține că a fost violată - i-a povestit actualului iubit că știe și alte tinere de liceu care i-ar fi căzut pradă individului cu apucături bolnave, doar că le e teamă să vorbească. Ar fi fost amenințate cu moartea dacă o fac.

Până acum - însă - procurorii spun că au dovezi concrete ale torturii doar în cazul adolescentei de 16 ani. Sunt 41 de secunde șocante - care redau un montaj din scene filmate în timpul agresiunii sexuale - alături de simboluri sataniste. Înregistrarea pe care Lucifer a denumit-o LOVEȘTE ȚINTA a fost distribuită masiv în mediul online încă din iulie - la câteva zile după ce se petrecuse oroarea. Știau toți în Giurgiu - mai puțin polițiștii și profesorii.

De cealaltă parte - agresorul era în evidențele autorităților ca fost consumator de droguri - care ar fi urmat și un tratament psihiatric ca să scape de acest viciu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si