VIDEO - Luminița Nicolescu, antrenoarea vedetelor, emană putere și motivație

Există printre noi femei care ne dau putere și motivație, care au darul să aducă bine în lumea celor care le cunosc. Luminița Nicolescu este un astfel de om.

Author: Iulian Ciurea miercuri 12 mai 2021 , 15:12

luminita nicolescu
Luminița Nicolescu este numită și antrenoarea vedetelor[Sursa foto: arhivă personală]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Luminita Nicolescu, antrenoarea vedetelor, este un exemplu de stil de viata. Silueta sa armonioasa nu ii dezvaluie varsta.

La cei 67 de ani ai sai, Luminita are darul ne a imbina fitness-ul cu baletul si sportul cu pianul.

„Eu primul lucru, dimineață fac încălzirea degetelor și a sufletului și a minții, le văd că se binedispun brusc”, mărturisește Luminița Nicolescu.

Canta de cand era mica iar sportul a venit in completarea personalitatii sale.

Luminița Nicolescu, un exemplu de putere și motivație

Îndrumată de părinți a studiat apoi la Facultatea de arhitectură, dar nu a renuntat la pasiunea ei: sportul. Si a a infiintat un club de gimnastica aerobica iar elevele ei au obtinut medalii.

„Mi-a fost dificilă trecerea de la sportul de performanță la sportul de mase, sa lucrez cu femei care au alta mobilitate, alta receptivitate, ”spune Luminița.

Succesul, tineretea pe care o emana in fiecare miscare si cuvant, se datoreaza si sprijinului familiei sale. Nepoții îi călca pe urme și fac sport de performanță în Anglia.

Secretul Luminiței? Este o femeie care a gasit fericirea, in a fi mamă, bunică, soție.

Prin felul ei de a fi Luminita convinge si fidelizeaza. Cine a venit o data la cursurile ei, a descoperit minunata lume a miscarii si nu a mai vrut sa o paraseasca.

Luminița Nicolescu, cunoscută în lumea vedetelor

„Uite ca am fete, ele sunt femei care lucreaza cu mine de peste 20 de ani si daca le vezi cum arata zici că nu-i adevarat”, spune antrenoarea vedetelor.

Lumea o stie mai cu seama dupa renumele pe care si le-a creat cu stilul sau inconfundabil, drept "antrenoarea vedetelor". Valentina Pelinel, Adina Buzatu, Iuliana Marciuc sunt doar cateva dintre cursantele ei care i-au devenit prietene dragi.

Antrenamentele fizice modeleaza corpul doamnelor care ii calca pragul, dar, dincolo de aceasta, Luminita Nicolescu este omul care modeleaza sufletele femeilor.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si