VIDEO - Luna august - liber la festivaluri. Prima ediție UNTOLD din pandemie

UNTOLD va avea loc în august - sună anunțul la care nu ne mai așteptam al organizatorilor după ce oficialii statului au dat undă verde festivalurilor.

Webeditor: Iulian Ciurea vineri 28 mai 2021 , 19:29

Luna august - liber la festivaluri. Prima ediție UNTOLD din pandemie
Luna august - liber la festivaluri. Prima ediție UNTOLD din pandemie
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

 

Pare greu de crezut că după mai bine de un an în care distracția a fost interzisă o să vedem iarăși atâția oameni la un loc. Oficialii au făcut anunțul cu mențiunea că festivalurile mari nu-și vor deschide porțile pentru oricine:

"Organizatorul poate decide organizarea și desfășurarea activității cu un număr cuprins între 1 000 și 5 000 de persoane, dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, se arată în Hotărârea Guvernului.

Cu alte cuvinte, distracția la Untold e condiționată de-o opțiune medicală care ține la poartă mulți fani ai festivalului, spun organizatorii. Edi Chereji vrea ca accesul să le fie permis și celorlalți nevaccinați, dar care au trecut prin boală, ori au un test covid negativ.

Altfel, măsura discriminează- spune el.

UNTOLD 2021 va fi un festival plin de reguli și restricții

Mai marii din stat au timp destul să modifice articolul care face referire la festivalurile cu până la 5 000 de participanți. Abia la finalul lunii, va fi publicat în Monitorul Oficial... Și chiar dacă n-o vor face, organizatorii își spun speranța în fanii festivalului, că se vor vaccina.

„Nu cred că ar fi nevoie nici să se aplice această condiționare de a purta mască sau de a avea acea distanță de 2 m pătrați. E greu să le mai pui si aceasta teama in carca de a sta la distanta cand ei de fapt este probabil cel mai sigur loc in care se pot afla”, crede Edi Chereji, organizatorul festivalului.

„Nu aș vrea să fac vaccinul, dar vreau să merg la toate petrecerile posibile, mi-e dor”
După 2 ani în care am stat și n-am făcut nimic, orice e binevenit. Eu m-am vaccinat și n-am avut nimic, m-a durut mâna, nu e niciun efect advers atât de grav”, spun tinerii.

UNTOLD 2021 s-ar putea desfășura la începutul lunii august

Untold ar urma să aibă loc în perioada 5-8 august, în capitala Transilvaniei. Line-up-ul ar putea fi cel anunțat în 2020 cu Above & Beyond/ Afrojack/ Alesso/ David Guetta/ Dimitri Vegas & Like Mike printre artiști.

Cât despre Neversea, organizatorii încă încearcă să-l concretizeze. Deocamdată, soarta festivalului de la malul mării este incertă.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si