Gagea a început a plângă în ”Casa iubirii”. Concurentul i-a șocant pe toți cu reacția pe care a avut-o și cu greu și-a găsit cuvintele să poată explica stările prin care trece și care l-au determinat să izbucnească în hohote de plâns.

Gagea a reușit să mărturisească adevărul Robertei și lui Sebastian, spunând că are regrete. 

Citește și: VIDEO ”Greșești, având în vedere situația”. Ștefania, decizia care a creat controverse în ”Casa iubirii”, după intrarea lui Antoni. A făcut alegerea care i-a adus un val de critici

Gagea: ”M-am trezit plângând”

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Gagea, în hohote de plâns. Le-a spus totul Robertei și lui Sebastian 

Se pare că motivul pentru care Gagea a început să plângă este apropierea sinceră dintre Roberta și Sebastian. Cei doi au avut un moment emoționant în emisiunea trecută și au ales să intre oficial într-o cunoaștere.

Gagea a rămas puternic impresionat de cei doi, iar relația acestora l-a făcut pe concurent să rememoreze trecutul său. Acesta le-a mărturisit Robertei și lui Sebastian că regretă faptul că la început nu a crezut în sentimentele lor.

Gagea le-a spus totul pe față Robertei și lui Sebastian 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Sebastian: Zi frate, ce s-a întâmplat? Că te înțeleg maxim, crede-mă. Zi toate ofurile pe care le ai.

Roberta: Descarcă-te, plângi!

Gagea: Faza e că... reacția pe care ați avut-o voi unul cu altul ieri, pe mine m-a surprins...

Emoțiile, tot ce s-a întâmplat între voi. Și mă simt un pic vinovat că am dat cu vorbe asupra voastră...

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Roberta: Hai măi, nu cred...

Sebastian: Încetează, că până la urma urmei suntem oameni și pot să înțeleg. 

Roberta: Nu mai plânge. Nu trebuie să reacționezi așa.

Sebastian: Nu te consuma. 

Gagea: Vreau să-mi cer scuze că și eu am fost în situația voastră!

Roberta: Suferi?

Fetele au primit imediat conexiune, pentru a vedea și ele starea în care se află Gagea. Puternic afectată că l-a văzut în lacrimi a fost Rebecca, care a dorit să meargă la el, dar nu a fost lăsată de Maluma.

Citește și: „Ne simțim foarte bine”. Robi, gelos pe apropierea dintre Patrick și Virginia? Cum a reacționat concurentul când și-a văzut fosta iubită în brațele celui despre care spune că îi este prieten?

Gagea, în hohote de plâns, șochează concurenții din ”Casa iubirii”

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Starea lui Gagea a continuat. Concurentul nu se putea liniști, cu toate că Roberta și Sebastian încercau să îl calmeze. Gagea plângea în hohote și își găsea cu greu cuvintele în fața concurenților, care încercau să îl îmbărbăteze că totul este bine.

Citeste si: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Gagea le-a mărturisit că s-a emoționat când i-a văzut împreună și că își amintește de momentele în care și el a fost în situația lor.

Gagea, în hohote de plâns, șochează concurenții din ”Casa iubirii”

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Sebastian: Liniștește-te că nu s-a întâmplat nimic. E totul ok! E bine, am discutat, s-a rezolvat. Dar nu trebuie să te consumi chiar așa, frate.

Gagea: Nu, nu. Țineam în mine. Simțeam nevoia să vorbesc cu cineva. M-am trezit azi noapte, frate, plângând în somn. Mie nu mi s-a întâmplat așa ceva.

Sebastian: Vorbești serios, frate? Mă șochezi, serios.

Gagea: Mă consum că am trecut prin momentele frumoase prin care ați trecut voi, doar că la mine a luat o întorsătură și cumva nu pot să spun că-mi pare rău, dar aveam alte așteptări. Deci cum sunteți voi acum, am fost la un nivel mai avansat că am avut și timp. Am stat mai mult timp în situația respectivă și m-am emoționat atât de tare... când mă uitam la voi mă vedeam pe mine. Și ieri îmi venea să plâng, dar m-am abținut atât de tare...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si