Revenirea în „Casa iubirii” a lui Antoni a stârnit multe discuții și a născut noi ipoteze și scenarii în mintea concurenților. Fiind nou în sezonul 3, își dorește să fie pus la curent cu tot ceea ce se întâmplă în casă, dar și cu relațiile nu foarte definite care există între fete și băieți, așa că i-a adresat Virginiei o întrebare prin care să explice ce relație există, de fapt, între ea și Patrick! De aici și până la un întreg scenariu fictiv, relizat în spirit de glumă, nu a fost decât un pas!

patrick casa iubirii, virginia casa iubirii, concurenti casa iubirii

Virginia

[Sursa foto: Captură YouTube]

Patrick vrea să fie naș pentru Robi și Virginia: „Poți să ai toată încrederea în mine”

În propriul stil caracteristic, mereu cu umorul la el, Patrick a ținut să menționeze el și Virginia sunt amanți. Robi a intervenit imediat în discuție, intrând în jocul colegului său.

Antoni: „Virginia, pune-mă și pe mine în temă cu prietenia ta cu Patrick. Voi sunteți prieteni buni buni?”
Patrick: „Suntem amanți. (n. r. a spus în glumă)”

Citește și: VIDEO Șoc în „Casa iubirii”! Antoni s-a întors pentru a o cuceri pe Ștefania?! Cosmin rămâne fără cuvinte

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

patrick casa iubirii, virginia casa iubirii, concurenti casa iubirii

Virginia, în mijlocul discuțiilor din „Casa Iubirii”. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Pentru a anula orie fel de interpretare, Patrick a lămurit faptul că începe să vadă o apropiere între Robi și Virginia, lucru care îl bucură. De asemenea, a ținut să precizeze și faptul că, în cazul în care relația celor doi ar avansa și în afara casei, ar fi foarte fericit să le fie naș.

Robi: „A zis că, dacă plecăm amândoi, să-l faci amant și eu să-l las cu tine acasă că nu se întâmplă nimic, nu face nimic.”


Patrick: „Dacă ar fi să formați un cuplu pe viitor, chiar vreau să fiu nașul vostru și poți să ai toată încrederea în mine că sunt un naș ok. (…) Eu abia aștept să văd date-ul vostru, sunt super fericit pentru voi dacă v-ați apropiat. Eu, sincer, din comportamentul vostru, mi se pare că puțin v-ați apropiat. Am văzut un gest din partea lui Robi ieri. Când stăteați pe canapea, ți-a dat un pupic drăguț, a venit din spate și te-a pupat pe obraz, lucru pe care nu l-am mai văzut de vreo 2 luni de zile și mi se pare super drăguț.”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO „Un bărbat serios nu caută așa ceva la o femeie”. Robi îi spune Robertei adevărul, fără perdea. Ce decizie va lua Sebastian? „Ideea e că...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si