VIDEO - Mai multe tinere au prins curaj să facă mărturisiri despre stomatolog

După acuzațiile publice făcute de vloggerița Lorelai la adresa unui medic stomatolog - și alte tinere prind curaj să povestească experiențe traumatizante.

Iulian Ciurea, vineri 05 martie 2021 , 19:22

Mai multe tinere au prins curaj să facă mărturisiri despre stomatolog
Mai multe tinere au prins curaj să facă mărturisiri despre stomatolog
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E o frântură din mărturia îngrozitoare a unei alte tinere care susține că ar fi căzut victimă stomatologului pe care ieri vloggerița Lolrelai îl acuza că ar fi drogat-o ca să o abuzeze sexual.

Alexandra a prins și ea curaj și ne-a povestit chinul îndurat în timpul unui consult. Mai revoltător e că părinții fetei îl cunosc pe doctor. Chiar ei ar fi fost cei care au trimis-o pe mâinile lui. S-a dus la cabinet cu o problemă la măsea și spune că ar fi ieșit de acolo cu chiu cu vai- dar traumatizată pe viață.

Mai multe tinere îl acuză pe medicul stomatolog

„I-am dat peste mână să se oprească din a face anestezie și am început să fiu foarte vulcanică pentru că mă luase foarte tare panica!
A băgat o masă în ușă și nu mă lăsa să plec.
Am început să fac foarte urât și până la urmă m-a lăsat să plec”, spune tânăra.

Tânăra își amintește că a reușit să scape- cu ultimele puteri- din cabinet și a fugit la un taxi.

Bănuiește că ar fi drogată cu o anumită substanță- căci era semiconștientă.

„Atunci am ajuns foarte amețită la un taxi, am leșinat în taxi, taximetristul a vrut să sune la 112.
Mi-a fost foarte foarte rău. Atunci mama a crezut că mi-a administrat prea mult anestezic, nu i-am spus ce s-a intâmplat cu adevărat”, povesteste tânăra.

Alexandra mărturisește că a doua zi avea impresia că a visat, așa că nu l-a denunțat pe dentist la poliție, dar nici nu a mai apelat la serviciile lui.

Și-a amintit incidentul după ce a văzut-o pe Ștefania- vloggerita care ar fi trăit același coșmar cu dentistul. După ce a fost in cabinetul lui pentru un periaj profesional, tânăra ar fi fost drogată și apoi dusă in apartamentul medicului- unde habar nu are dacă s-a petrecut ceva sau nu.

Tinerele care spun că au fost abuzate de stomatolog, anesteziate cu drogul violului?

Tinerele cred că ar fi fost anesteziate de fapt cu vestitul drog al violului- iar specialiștii- după ce le ascultă declarațiile tind să creadă că astfel de substanțe ar putea fi de vină pentru starea euforică în care ar fi fost aduse.

În ancheta penală sunt deja trei plângeri ale unor presupuse victime- iar Alexandra ar fi a patra- căci e hotărâtă să ia atitudine și ea.

În continuare- dentistul preferă să păstreze tăcerea și nu vrea să comenteze în niciun fel acuzațiile formulate împotriva lui.


 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR miercuri, 21 aprilie 2021: Euro scade, dolarul crește! Cum arată... Curs valutar BNR miercuri, 21 aprilie 2021: Euro scade, dolarul crește! Cum arată ultimele cotații
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
b1.ro
Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce... Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce SECRET ascunde
infoactual.ro
Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si