VIDEO - O tânără susține că medicul stomatolog ar fi abuzat-o sexual

O vizită la stomatolog, un adevărat coșmar. După ce a fost anesteziată de medic, o tânără spune că nu își mai amintește nimic și că a fost abuzată sexual.

Author: Iulian Ciurea joi 04 martie 2021 , 19:26

O tânără din susține că medicul stomatolog ar fi abuzat-o sexual
O tânără din susține că medicul stomatolog ar fi abuzat-o sexual
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Se mișcau pereții, avea un calendar care s-a mișcat cu mine.

I-am spus ca nu e ok, ca e confuz totul, ca nu pot sa focalizez. A zis ca te duc eu, i-am zis nu, eu de aici plec singură”, spune tânăra.

Ștefania- cunoscută în mediul online sub numele de scenă Lolrelai- povestește că l-ar fi cunoscut pe stomatolog în urmă cu an- după ce bărbatul o abordase inițial pe paginile de socializare. Având mulți urmăritori i-a propus să îl promoveze- iar- la schimb- să-i dea un zâmbet fermecător. Doar că- la scurt timp- avea să cunoască o altă față a individului- una înspăimântătoare. De două ori i-ar fi trecut pragul cabinetului. Tânăra susține că prima oară doctorul i-ar fi făcut un detartraj- iar apoi ar fi chemat-o pentru un periaj profesionist- doar că s-ar fi trezit drogată și abuzată sexual.

O tânără spune că a fost abuzată de stomatolog la el acasă

„În timpul procedurii mi-a aplicat câteva pufuri de lidocaina, din declarații 7. Ulterior un gel anestezic.

Când a trebuit sa ma dau jos de pe scaun, nu ma mai tineau picioarele. Am spus ca sunt ametita. A zis sa vin sa iau aer ca imi revin. M-am speriat. Nu era o stare pe care o mai trăisem vreodată”, susține tânăra.

Ștefania susține că medicul- care e însurat și are copii- ar fi urcat-o apoi în mașină și ar fi dus-o la el acasă sub pretextul că ar trebui să discute cu soția prin videocall. Era ora 23 și 3 minute când camerele de supraveghere din bloc i-au surprins pe cei doi intrând în lift. Ea pare amețită. El o ține de braț să nu se prăbușească. Aceleași camere îi filmează la 1 și jumătate noaptea- când ies din lift- iar individul poartă alte haine. Ce s-a întâmplat în apartament în cele două ore și jumătate- tânăra poate doar să bănuiască.

„Urmatoarea amintire proprie e cand m-am trezit dimineata la mine acasa.
Am apucat să le spun prietenelor că dentistul m-a dus la el acasă, că m-a pus să înghit o substanță și că m-a pipăit în anumite zone”, spune tânăra.

Tânăra abuzată a făcut plângere de un an

Ancheta ar trebui să lămurească totul- dar Ștefania e revoltată pentru că de un an de zile de când a făcut plângere totul bate pasul pe loc. Mai ales expertiza de la medicină legală- care ar putea dovedi cu ce a fost drogată- încă nu e gata- iar bărbatul profesează în continuare și ar fi făcut alte victime- printre care și o adolescentă de doar 16 ani.

„Au inceput să imi scrie diverse femei și sa imi spună cum se numește domnul doctor, deși nu am facut public numele. Au recunoscut procedura.
Sunt victime încă de acum 7 ani care vorbesc despre treaba asta. Ultima mi-a scris astăzi, a fost acum două săptămâni la cabinet”, susține tânăra.

Doctorul stomatolog acuzat că toate aceste grozăvii nu a vrut să comenteze nimic. Susține că așteaptă ca instanța să dea un verdict. Până atunci- nu vrea să vorbească public.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si