Cea mai recenta lovitura a fost una in care banda de hoti a reusit extragerea seifului unui bancomat, care avea in el peste 150.000 de euro, dar hotii au abandonat prada si au fugit cand si-au dat seama ca politia e pe urmele lor. Un tanar de 22 de ani a fost retinut de autoritati, iar restul bandei de hoti au scapat si au fugit din Italia, iar in prezent sunt cautati de politia din mai multe tari.

Dupa investigatii amanuntite si cu ajutorul inregistrarilor de la camerele de supraveghere din localitatile unde banda de hoti a dat spargeri s-a identificat un grup de persoane de nationalitate romana si etnie roma. Toti cei identificati locuiesc in tabara Vegevano.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Politia a gasit mai multe bunuri abandonate de hotii din Vegevano, la o ferma din apropiere. Au fost gasite si confiscate mai multe unelte pe care hotii le foloseau ca sa smulga seifuri din peretii bancilor: un generator de mare putere, burghie, flexuri si altele, unelte care ar fi trebuit sa fie utilizate pentru deschiderea seifului. 7 persoane au fost date in urmarire de autoritatile italiene.

sursa: observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si