Roberta este din ce în ce mai afectată de discuțiile cu mama ei, care îl au în centrul lor pe Sebastian. Chiar dacă cei doi tineri sunt în relații bune acum, mama concurentei nu trece peste lucrurile pe care oamenii le spun în mediul online și, mai mult decât atât, peste atitudinea de „băiat rău” pe care tânărul a afișat-o în momentul în care au existat neînțelegeri între el și Roberta.

Citește și: VIDEO „Nu mai, ajunge!”. Gagea și-a ieșit din minți și i-a dat ultimatum Alexandrei. Intrarea Denisei în „Casa iubirii” a aprins între cei doi foști un conflict uriaș. Ce i-a mărturisit concurentul

casa iubirii, sebastian casa iubirii, roberta casa iubirii

Roberta, prinsă între mama ei și Sebastian 

Roberta a mărturisit că mama ei nu îl consideră pe Sebastian potrivit pentru ea, chiar dacă Roberta are sentimente reale pentru concurentul de la „Casa Iubirii”. 

„Eu trebuie să o împac și pe ea și să fiu bine cu el. Când am fost acasă urma ziua ei și nu mi-a fost ușor să gestionez situația pentru că m-am închis în mine, Ea în continuare a fost puțin supărată pe mine și am plecat amândouă supărate.(...) Nu voiam să se ajungă în situația asta, pentru că eu am sentimente pentru el și sunt atâtea lucruri la mijloc sunt pusă și între ea, pentru că nu înțelege atât de bine situația.

Nu știe ce simt eu sau cum este el. Nu ar înțelege, a văzut ce a fost pe post și în continuare înțelege doar ce vede.(...) Nici în momentul de față nu sunt bine cu ea”, a povestit Roberta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

casa iubirii, sebastian casa iubirii, roberta casa iubirii

Chiar dacă până acum mama Robertei nu a pus-o pe tânără să aleagă între ea și Sebastian, presiunea pe care o simte concurenta a făcut-o să se lase pradă emoțiilor iar ochii i s-au umplut de lacrimi. 

Roberta: „Ea nu este de acord cu situația dintre noi, cu ceea ce se vorbește în online, și nu mai pot să le aud și de la ea când eu le aud peste tot în jurul. Este foarte greu.”
Andreea Mantea: „Ți-a cerut mama ta să renunți la Sebastian.”

Roberta: „Nu mi-a cerut, doar că ea fiind mamă întotdeauna a făcut tot posibilul să mă ferească de rău, pentru că ea a fost pentru mine și mamă și tată. E singura persoană din viața mea pe care o am acolo și nu-mi place să o văd așa.(...) Ea crede că el este ceva rău pentru mine. La văzut puțin agresiv în tonalitate, gesturile lui din perioada în care ne-am certat.”

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: Lora sare în apărarea Sânzianei Negru după scandalul de la Electric Castle: ”Bunul simț aruncat la gunoi este mai grav”- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO „Eu știu jocurile astea” Ștefania și Antoni, lovitură pentru Rebecca! Tânăra, cu lacrimi în ochi după ce a auzit de camera roșie: „Vai, nu cred!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si